Golden Party Cluj

Golden Party Cluj

Va invitam sa intram in lumea basmului, sa ne intoarcem in timp si, pentru cateva momente, sa devenim iar copii. Majoritatea dintre noi ne amintim cu drag de povestile copilariei cu printi si zane, in care binele triumfa mereu in fata raului. Vechea legenda ne vorbeste despre trei zane ursitoare ce umblau noaptea prin lume creionand destinele nou – nascutilor.

Cu totii cunoastem povestea Frumoasa din Padurea Adormita, unde sunt prezente si ursitoarele care vin sa ii aduca micutei iubire, sanatate, bogatie si alte daruri alese. Daca pana acum aceste personaje (si atat de multe altele) le intalneam doar in povestile bunicii, acum totul e cat se poate de real.

Botez de poveste cu Ursitoarele Golden Party

Ursitoarele Golden Party vor prezenta un spectacol artistic si interactiv, presarat cu momente de dans, avand la baza o coloana sonora din povestile de odinioara completata de o coregrafie originala. Textul zanelor – ursitoare este special conceput si personalizat pentru fiecare copilas in parte. Acestea ii vor invita pe rudele de gradul I dar si pe nasii bebelusului crestinat sa li se alature in hora lor, avand astfel si ei propriul lor rol la momentul ursirii.

Golden Party

SERVICII:

Familiile invitate la Botez vin impreuna cu copiii? Atunci lasa grija distractie si a activitatii micutilor in seama noastra. Am pregatit pentru ei multe surprize in cadrul coltului special amenajat pentru copiii care vin la botez. Pachetul standard contine: 1 masuta, 6 scaunele, atelier de creatie (planse de colorat, planse de pictat, atelier de lipire si plansa manute distractive ). Lego, un animator cu jocuri si concursuri, baloane modelate si atelier de pictura pe fata, masina de baloane de sapun, baloane cu heliu (10 bucati.), doi caluti gonflabili pentru copii.

Ursitoare botez ( Trei Zane Bune si Zana Rea/ Ursitoare Traditionale – spectacol LIVE – personalizat )

Un spectacol nou in care traditionalul se imbina cu comicul. Trei Zane Ursitoare venite din Tara de Nicaieri vin la botezul copilului tau pentru a ursi: sanatate, belsug, frumusete si spor micutului . In tot acest timp Zana Rea bantuie si reuseste sa intrerupa ursitul dorind sa intimideze cele trei Zane Bune. Ce reuseste sa faca Ursitoarea Rea, lasam sa descoperiti dumneavoastra la spectacol. Noi insa va garantam ca invitatii dumneavoastra se vor distra copios si vor tine minte mult timp acest show al ursitoarelor. Costumele frumoase de basm realizate din catifea si tafta vor aduce o pata de culoare importanta si deoasebita botezului dumneavoastra.

Fie ca optezi pentru varianta clasica a ursitoarelor sau cele traditionale, ursitoarele fac un show spectaculos si memorabil pentru toti invitatii tai. Spectacolul personalizat este presarat cu momente artistice impresionante, muzica, dansul si versurile se contopesc intr-o mini piesa de teatru, in care ursitoarele, zane inzestrate cu daruri pentru cel mic, ii calauzesc destinul botezatului.

Golden Party (11)

Contact:

0752 177 811 Bogdan
0749 428 133 Isidora
0730 757 537 Loredana

E-mail: [email protected]

Web

Blog

Facebook