Epics Photobooth – amintiri secunda cu secunda, since 2013

Postat în: Entertainment , Foto-Video

Epics Photobooth – amintiri secunda cu secunda, since 2013

Atentie! Acest concept poate crea dependenta. Se administreaza in portii nelimitate si induce in starea epics.

Epics esti tu, pentru ca fara tine, amintirile create de noi nu ar exista. Epics inseamna poze, dar, mai mult decat atat, inseamna buna-dispozitie, spontaneitate, distractie si amintiri tangibile – intr-o epoca a digitalului.

Desigur, inseamna si instant share, social media si gif, dar nimic nu se compara cu zambetul larg al unei fete fotografiate la cabina foto si imprimate pentru posteritate pe o bucata de hartie.

Nascut in 2013, in Cluj-Napoca, Epics e mare – pentru varsta lui. Cu o inaltime de 2 metri, dar compact si usor de amplasat in orice spatiu, cu ochi buni mosteniti de la Canon, cu ecranul interactiv care cuprinde un intreg grup de prieteni si cu un stoc nelimitat de hartie de print, calitatea A+, Epics e acel element-cheie care transforma evenimentul tau intr-unul de neuitat!

Epics Photobooth Cluj 1

Unde si pentru cine?

Epics se potriveste cu oamenii si, de aceea, se potriveste oricarui tip de eveniment. Este acel serviciu care ofera amintirile.

El nu face discriminari de varsta. Surprinde voia buna si nu oboseste. Tu si invitatii tai primiti poze instant de pus in rama, pe frigider, in portofel, in alt portofel, in albume sau pe net.

Epics Photobooth 2

E pentru tine, dar mai ales pentru ei, pentru invitatii tai, participantii la eveniment. Partea cea mai buna: pachetele sunt nelimitate ca numar de fotografii. Ca sa faci febra musculara si sa obosesti doar de la atata zambit.

Cum functioneaza Epics?

Ca photobooth sau social booth, ca element de amplasat in photo corner sau branding tool, Epics e la fel de prezentabil si eficace.

Pentru amintiri instant, iti iei prietenii, familia, invitatii si te asezi in fata lui. Privesti in monitor si te aranjezi (sau nu). Te costumezi (sau nu), zambesti si gata. Incepe seria epics!

Epics Photobooth 3

Epics poate fi personalizat in functie de natura evenimentului, vine cu recuzita de accesorii amuzante pentru fotografii fun si un asistent epics. Fiind mereu infometat, Epics poate inghiti giga intregi de poze pe care le stocheaza in memoria lui. Vor fi pastrate atat printurile personalizate, cat si fiecare fotografie din serie. Arhiva online le pastreaza apoi pentru vizite sau descarcari pe viata.

Iar daca vrei, fiecare poza poate avea si un spate magnetizat! Totul instant!

Servicii si pachete:

1. Epics Photobooth Clasic

Fotografiile instant printate in 12 secunde sunt nelimitate in toate pachetele, indiferent de numarul de ore. Dimensiuni de print disponibile: 10x15cm, 13x18cm, 15x23cm. Si se printeaza exemplar pentru fiecare dintre cei care ne-au zambit in fata cabinei.

Epics Photobooth 4

Fii Epics si fara sa venim la tine. Daca ai fotografii in format digital si le vrei printate intr-o calitate superioara, trimiti un mail si gata. In formate Epics sau chiar magnetizate, fotografiile tale se intorc la tine gata de a fi amintiri tangibile.

2. Epics Photobooth Social

Daca scopul evenimentului este reach pe social media, like-uri mai multe pe pagina de companie, baze de date cu clienti sau pur si simplu iti place ideea de share instant, acest serviciu te va ajuta.

Desi nu se printeaza fizic, pozele vor fi incadrate intr-un layout personalizat. Cadrele pot deveni Gif sau MP4 si pe langa share pe mail, le poti trimite pe Facebook sau telefon.

Epics Photobooth 5

3. Epics Photobooth cu magneti

MagnEpics adauga un plus de originalitate sedintelor fun de fotografii. Aparatura specializata ne permite transformarea rapida a tuturor fotografiilor cerute in magneti trainici.

Pe frigider, pe masina, pe orice suprafata de metal, vor rezista cat vei suporta sa te uiti la ei.

Pentru ca magnetizam toata suprafata pozei, nu doar o fasie.

Formatele Epics se transpun cu usurinta in magneti plini de amintiri secunda cu secunda. Si nu numai fotografiile evenimentelor pot deveni magnepics. Sigle, slogane, mesaje amuzante, tu doar da-ne ideea si ridica-ti cadoul inedit.

4. Epics Photobooth single Photo

Pentru evenimentele unde logo-ul trebuie sa se vada, oamenii sunt multi, si ocupati, timpul este scurt sau mesajul trebuie distribuit repede, oferim fotografia instant cu un singur cadru.

Preferata in branding, activari de brand si evenimente culturale si sociale, lansari si promotii, acest element poate fi cartea ta de vizita din casele clientilor tai.

Epics Photobooth 6

Sa rezumam!

In patru cuvinte, Epics inseamna: amintiri secunda cu secunda.

Pentru tine si motivul de a ne alege, totul se rezuma in doua cuvinte: amintirile tale.

Contact

Telefon: 0722 191 881
Email: [email protected]
Website
Facebook