DA studio

Postat în: Foto-Video

DA studio – spune Da și bucură-te de moment!

Cu un nume foarte inspirat, echipa DA studio este formată din doi tineri pasionați de fotografia de nuntă, mereu încântați să devină martori la iubirea oamenilor din jurul lor. DA studio, adică Deni și Alin, sunt acei fotografi de nuntă care îți vor surprinde cele mai emoționante clipe din viață în imagini inedite.

Povestea a început, ca toate poveștile frumoase, cu o mare iubire. Iubirea pentru fotografie și visul de a le oferi îndrăgostiților aflați la început de drum cadre frumoase în care timpul se oprește în loc pentru ei. Echipa DA studio pune pasiune în ceea ce face și investește constant în dezvoltarea sa profesională. Cei doi fotografi sunt din Cluj-Napoca, însă adoră călătoriile și sunt dispuși să te însoțească oriunde vrei să îți celebrezi dragostea!

Da studio fotografi de nunta Cluj TTD Iulia & Tibi-20 (Large)

Deni a absolvit Facultatea de Business și Școala Postliceală Sanitară Victor Babeș, însă încă din facultate știa că nu va urma o carieră în niciunul din aceste domenii. Ea era fotograf:

„Nu m-aș vedea făcând altceva și sunt atât de fericită că am ocazia să fac exact ceea ce mi-am dorit. Fiecare nuntă, fiecare poveste, fiecare cuplu are ceva special care mă face să am parte de emoție. E așa de frumos să ai ocazia să fii martor la iubirea cuiva, să fii alături de ei în cea mai importantă zi din viața lor și să ai un rol esențial, acela de a surprinde cele mai importante momente pentru aceștia.”

da studio fotografi de nunta cluj Dana & Alex by DA studio-99 (2) (Large)

Alin era inițial pasionat de fotografia de peisaj. Participă și acum la multe excursii și drumeții, pentru a surprinde în fotografiile lui diverse sporturi extreme. Fotografia de nuntă îi oferă însă ceva diferit:

„E altceva, în același loc pot găsi emoție, lumină, momente unice și de aceea îmi doresc săîmi dedic cea mai mare parte din timp pentru acest stil de fotografie. Tocmai din această cauză am decis să înființăm DA Studio și astfel să ne concentrăm pe deplin cunoștințele și voința pe ceva frumos.”

TTD Raluca & Cristi by DA studio, Tours, France-87 (Large)

Vrei ca nunta ta să fie imortalizată de către DA Studio? Iată datele lor de contact:

Website
Facebook
Email: [email protected]
Telefon: 0754 765 854 (Deni), 0748 070 915 (Alin)

Nunta Sanda & Andrei-898 (Large)