War Zone – Paintball si Airsoft Cluj

 

Persoanele care interactioneaza si isi petrec timpul alaturi de copii stiu si observa cum cei mai multi dintre noi, la un moment dat, am uitat sa ne mai jucam. Am uitat sau ne simtim jenati. Adica… sa ne jucam… ce? De-a v-ati ascunselea? De-a hotii si vardistii ? Da!

Intr-o varianta mai complexa, mai bine organizata si mai serioasa, avand toate caracteristicile unui sport, parca special pentru a ne rezolva aceste “dileme existentiale”, in ultimii ani s-a dezvoltat tot mai mult si la noi in tara, implicit si in orasul nostru, ideea de paintball si airsoft.

Cei de la War Zone – Paintball & Airsoft Cluj aduc in mediul clujean o alternativa pentru petrecerea timpului liber, una care va (re)trezi in noi acel spirit ludic, de competitie si fair-play, de relaxare si miscare in aer liber si curat, alaturi de prietenii, colegii sau cunostintele noastre.

Ce vei descoperi odata ajuns la War Zone? Bunkere, transee, obstacole, copaci si masini abandonate, dar si foisoare si gratare pe care le vei putea pregati langa o cabana care ofera o frumoasa vedere panoramica asupra Clujului!

Cum s-ar zice, pace si razboi in acelasi loc: 2 terenuri de 14 000 metri patrati in total, amenajate nu departe de oras, in Dambul Rotund, in livada Steluta, ferite de agitatia orasului si perfecte pentru a recrea atmosfera de joc, sport si competitie militara pe care multi dintre noi o indrageam copii fiind sau de care ne mai bucuram acum doar prin intermediul unor jocuri video precum Counter-Strike sau Call of Duty. […]

Date de contact

Adresa teren amenajat Paintball & Airsoft:
Livada Steluta, Colonia Breaza, Cluj-Napoca

Pentru a descoperi mai multe informatii despre paintball si airsoft, despre tipurile si strategiile de joc propuse de War Zone, pentru programari sau discutii, aveti aici datele de contact:

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole