Sorin Iacob - antrenor personal Cluj

Sorin Iacob | Coach în slăbire și nutriție, antrenor personal Cluj

Ești în căutarea unui antrenor personal Cluj? Îți dorești să afli mai multe informații despre cum îți poți construi un plan alimentar echilibrat sau despre cum poți pierde în greutate eficient și sănătos? Sorin Iacob, coach în slăbire, nutriție și antrenor personal cu rezultate spectaculoase la activ te va ajuta, cu siguranță, să-ți transformi corpul exact așa cum îți dorești!

Pasiunea lui Sorin Iacob pentru sport, nutriție și viață sănătoasă a pornit încă din adolescență, iar dorința de a-i ajuta și pe ceilalți să descopere avantajele unui stil de viață echilibrat l-a determinat să urmeze o carieră în acest domeniu. Misiunea lui? Să te ajute să-ți recapeți energia, sănătatea și încrederea în tine!

Ce anume îl face pe Sorin Iacob diferit de mulți antrenori pe care i-ai întâlnit? Sorin este mai mult decât un antrenor personal, este o persoană care abordează stilul de viață în toată complexitatea lui, prin cele 3 elemente esențiale: nutriție, antrenament și mod de gândire sănătos. Schimbarea se produce treptat și informat, astfel încât să o poți susține pe termen lung. Nu vei pierde kilograme peste noapte, nu vei primi planuri alimentare stricte, ci vei învăța să-ți formezi un stil confortabil, dar sănătos de viață. Iar rezultatele sunt de fiecare dată unele spectaculoase.

Sorin Iacob oferă o gamă variată de servicii pe care le poți alege în funcție de nevoile tale specifice. Astfel, poți opta pentru cursurile de slăbit și nutriție, în care vei avea acces la toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți construi un plan alimentar sănătos și echilibrat sau pentru programele de coaching, în care vei lucra cot la cot cu Sorin în atingerea obiectivelor tale: slăbire, alimentație sănătoasă, recăpătarea tonusului muscular.  Antrenamentele se pot realiza atât online, din confortul propriei case, cât și față în față, la sala Revo Fitness Club Cluj din cartierul Mărăști.

Dacă ești interesat să afli mai multe informații despre Sorin Iacob și despre programele pe care acesta le pune la dispoziție, te invităm să faci o vizită pe soriniacob.com. De asemenea, îl poți contacta oricând printr-un mesaj direct pe Facebook sau pe Instagram @soriniacobpt.

Informatii de contact

Numele locatiei: Sorin Iacob | Coach în slăbire și nutriție, antrenor personal Cluj
Contact: Website Facebook
Telefon: 0740 972 985
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole