The Museum

The Museum

Ce este un joc de evadare la The Museum?

Jocul real de evadare la The Museum este o activitate de aventura cu scenariu unic in care oamenii sunt inchisi intr-o camera cu alti participanti. Ei trebuie sa foloseasca elemente din acea camera pentru a evada in 60 de minute. Camera contine o serie de puzzle-uri, indicii si mecanisme optice, auditive, tactile si vizuale atent legate intre ele.

Pe parcursul jocului, membrilor echipei le vor fi puse la incercare simtul observatiei, gandirea logica si memoria. Pentru a evada e bine ca fiecare dintre voi sa cerceteze cate un loc sau un obiect, pentru a scuti timp, sa comunice cu ceilalti membri pentru a pune cap la cap indicii si in final sa le combine intr-un mod creativ pentru a gasi rezolvarea puzzle-urilor.


Dorim sa schimbam perspectiva participantilor, sa-i ajutam sa observe detalii inedite ale obiectelor si faptelor cotidiene. O astfel de activitate testeaza abilitatea membrilor de a colabora si ii ajuta sa isi constientizeze atat propriile capacitati cat si cele ale coechipierilor.

Povestea Noastra Clujul ascunde multe mistere. De multe dintre ele poate nici n-ai auzit! Noi am descoperit o galerie de muzeu ramasa neatinsa de zeci de ani! Odata ce am facut primii pasi printre panza de paianjen si obiectele prafuite, peretii au inceput sa crape incercand sa ne dezvaluie povestea lor. Singura urma umana era o scrisoare lasata de fostul paznic. In ea cere ajutorul unei echipe de oameni curiosi sa rezolve misterele pe care el nu le-a putut dezlega .Ultima lui dorinta a fost sa aduca obiectele pierdute inapoi si sa restabileasca faima muzeului. Am incercat dar nu am reusit, asa ca facem apel la randul nostru catre o echipa sa ne ajute sa gasim ce paznicul nu a putut sa protejeze de viclenia hotilor.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: The Museum – Joc de evadare Cluj
Contact:
Adresa: Str Brassai Samuel 7, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole