Krav Maga

Scoala „Bukan” de Krav Maga – Sony’s Dojo

Krav Maga este arta marțială israeliană pentru autoapărare, creată de Imi Lichtenfeld și continuată în forma sa originală de către Școala Bukan de Krav Maga, sub conducerea Marelui Maestru Yaron Lichtenstein, centura neagra. 9 Dan, unul dintre cei 10 elevi directi ai Fondatorului.
La Școala Krav Maga Bukan – Sony’s Dojo din Cluj cei interesați de acesta arta martiala se pot înscrie la cursuri, acestea adresandu-se atât adulților, adolescentilor dar si copiilor, indiferent de conditie fizica sau pregatire anterioara in alte arte martiale. Pentru clujenii cu un program foarte încărcat instructorii au gândit și orare mai flexibile sau cursuri private.

Cursuri adulți

Învăță pas cu pas Krav Maga, arta marțială israeliană pentru autoapărare, urmând un curicullum care presupune cel mai eficient mod de predare și de învățare a tehnicilor. Fiecare grupă beneficiază de patru ore și jumătate de timp efectiv de antrenament în fiecare săptămână plus un seminar de weekend de 3 ore în fiecare lună. Câștigă încredere în forțele proprii perfecționându-te constant!

Cursuri copii

Gândite pentru a forma liderii de mâine, atât din perspectiva dezvoltării fizice cât și psihice, cursurile pentru copii au loc de două ori pe săptămână, fiecare antrenament având durata de o oră. Ajută-ți copilul să devină disciplinat și responsabil, ajută-l să devină un lider.

Cursuri private

Într-o lume tot mai dinamică în care suntem mereu pe fugă, fiecare dintre noi încearcă să își găsească puțin timp și pentru sport. Iți dorești să înveți Krav Maga și să faci un pic de mișcare, dar programul nu îți permite să participi la cururile regulate? Contactează-ne pentru a stabili împreună un program de antrenament flexibil și personalizat pentru nevoile tale. Pune sănătatea și siguranța ta pe primul loc!

Seminarii de weekend

Atunci când vine vorba de arte marțiale, cu cât avem mai mult timp la dispoziție să ne antrenăm, cu atât mai bine. Pentru a reuși acest lucru, pe lângă participarea la cursurile săptămânale, îți dăm posibilitatea să participi la seminarii de weekend, evenimente naționale și internaționale sub conducerea intructorilor noștri, dar și sub îndrumarea Marelui Maestru Yaron Lichtenstein, centură neagră, 9 Dan. Fă parte din Școala Bukan de Krav Maga!

Abonamentul lunar pentru grupa de începatori/intermediari/avansaţi este de 120 de lei, iar abonamentul lunar pentru grupa de copii este de 70 de lei.

Adresa: Calea Moților nr 143-145 Cluj-Napoca județul Cluj

Contact:

Ioan Andrei “Sony” Sonea – centură neagră

Mobil – 0740 208 734

Marius Grad – centură albastră

Mobil – 0752 174 945

E-mail: [email protected]

Informatii de contact

Numele locatiei: Școala „Bukan” de Krav Maga – Sony’s Dojo
Contact:
Adresa: Calea Moților, numărul 143-145, Cluj-Napoca, județul Cluj
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole