logo ok

Cluj Bus

Cluj Bus este o aplicatie interactiva tradusa in patru limbi ( Ro, Hu, De, En), care poate transforma calatoria cu busul intr-o experienta placuta. Folosind aplicatia, clujenii sau turistii vor putea avea la indemana atat statiile si punctele de interes din jurul lor, cat si liniile de autobus disponibile. Aplicatia a fost dezvoltata ca raspuns la nevoile clujenilor si turistilor de o echipa entuziasta. Pentru a putea imbunatati calitatea aplicatiei echipa de la Cluj Bus asteapta sugestiile calatorilor.

Aplicatia cuprinde:

* hartă offline interactivă a transportului în comun din Cluj creată de dezvoltatorii aplicației (cu vedere de ansamblu care include și cartierele)
* busolă integrată pentru orientare mai ușoară
* succesiunea tutoror stațiilor de pe o linie
* orarul liniilor de autobus
* indicarea stațiilor care au casă de bilete
* puncte de interes (turistic, cultural, instituțional, medical + stații de taxi) grupate în jurul stațiilor sau pe categorii
* te anunță stația curentă / următoare în timp ce te deplasezi cu busul
* caută rute în toată rețeaua de transport a Clujului
* caută stații în jurul străzilor pe care le numești tu
* permite cumpărare de bilet prin sms

Aplicația poate fi deja achiziționată de pe AppStore și este compatibilă cu iOS 6.0 (minim), pe iPhone, iPad și iPod touch, fiind optimizată pentru iPhone 5, iPhone 6 și iPhone 6 Plus. În perioada aceasta, puteți beneficia de prețul special de lansare de 0.99 Euro, prețul stabilit urmând să fie de 2.99 Euro. De asemenea, puteți fi la curent cu noutățile în legătură cu aplicația, urmărind pagina de facebook Cluj Bus.

AppStore: itunes.apple.com/us/app/cluj-bus/id992237484?ls=1&mt=8
Facebookwww.facebook.com/ClujBus

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole