Vintage Studio

Postat în: Saloane infrumusetare

Vintage Studio Cluj Napoca – Invitatie la frumusete

Situat in apropiere de centrul orasului, pe Calea Dorobantilor nr. 17-19, Vintage Studio este o aparitie binevenita pe piata saloanelor de infrumusetare. Aici, in salonul cochet, dichisit cu mobilier facut parca sa incurajeze starea de bine, o echipa tanara si profesionista, plina de idei creative asteapta sa va rasfete!

Pe langa clasicele servicii profesionale, salonul va ofera si o serie intreaga de tratamente menite sa va reactiveze buna dispozitie, Cum functioneaza? Simplu: prin redescoperirea frumusetii si a sanatatii – invitatie pe care cu siguranta n-o puteti refuza. Aveti asadar la dispozitie cosmetica, IPL, bronzare organica, oxygeno terapie, microdermabraziune, impachetari, criopoliza, coafor, precum si manichiura-pedichiura realizata cu simpaticii  „pestisorii doctor” Garra Rufa.

Si pentru ca aranjarea parului si coafura poate fi definitorie pentru dispozitia generala, la Vintage Studio o veti intalni pe Ionela Honceriu, hair stylist cu experienta care va sti cu siguranta cum sa va puna in valoare frumusetea naturala. De la impletituri fanteziste si bucle rebele, pana la cocuri sub cele mai diverse forme, aveti la dispozitie o gama larga de coafuri captivante potrivite pentru personalitatea si fizionomia fiecareia.

Vintage Studio va invita sa faceti parte din comunitatea Vintage, beneficiind astfel de reduceri de pret şi oferte imbatabile!
Si daca veniti impreuna cu prietenele dvs, Vintage Studio va rasplateste cu cate 10% reducere la toate serviciile salonului pentru fiecare recomandare, iar la a 5-a persoană adusă de dvs, beneficiati de o vizită GRATUITĂ, unde sunt incluse următoarele servicii:

COSMETICĂ:

*epilat – cu ceară de unică folosință
*pensat
* vopsit gene-sprâncene
*tratament facial fără extracție
*aplicare mască

TRATAMENTE CORPORALE:

* electrostimulare
*masaj anticelulitic
*masaj de relaxare

COAFOR:

*spălat
*tuns
*coafat (placă, perie, bucle, împletituri)