Sală nuntă Roata Făget

Postat în: Sali evenimente

Sală nuntă Roata Făget

Evenimente unice petrecute într-un loc special: la Roata Făget te bucuri de viață înconjurat de natură, într-o ambianță plăcută și elegantă! 

Evenimentele deosebite din viață alegem să le marcăm într-un cadru cât mai plăcut și mai drag inimii. Ofertele din oraș privind localurile care organizează asemenea evenimente sunt numeroase. Însă nici una dintre locații nu se potrivește căutării tale. Dorești o locație situată departe de forfota orașului, undeva într-o zonă mai retrasă, care să-ți permită apropierea de natură.

Pensiunea Roata Făget este locul potrivit în care evenimentele speciale le puteți sărbători alături de cei dragi. La zece minute de mers pe jos din capătul cartierului Mănăștur, Pensiunea Roata Făget se află în imediata apropiere a pădurii Făget. Priveliștea dată de natură, restaurantul elegant și primitor, terasa cu spațiul de joc amenajat pentru copii sunt elementele care conving orice aspirant la a-și petrece momente de neuitat cu ocazia unor evenimente unice și speciale, precum nunta sau zilele de naştere.

O nuntă de basm

Pensiunea Roata Făget vă ajută ca cel mai important eveniment din viața de cuplu să fie unic, iar alegerea locației potrivite, este cheia reușitei evenimentului. Departe de zgomotul și nebunia orașului, în mijlocul naturii, înconjurată de mult verde și aer curat, vă punem la dispozitie o sală pentru organizare de nuntți cu o capacitate de 180 de locuri, o locație superbă, potrivită atât pentru nunţi de zi cât și pentru nunți de noapte.

Petrecerea perfectă este asigurată de:

  • Climatizare cu aport de aer purificat.
  • Degustare meniu
  • Acces la terasa pensiunii
  • Parcare auto proprie
  • Apartament Nuptial pentru tinerii casatoriti
  • Tarife preferentiale la cazarea invitatilor
  • Pachete flexibile, potrivite oricarui buget
  • Oferta speciala : CADOU cina de aniversare a primului an de casnicie.

 


Contact

Adresa: str. Drumul Sfantului Ion, 400527, Cluj-Napoca
Telefon: 0743 555 935 (cazare) , 0744 786 253, 0740 035 094
E-mail:  [email protected]
Website
Facebook