Sala de nunți SunGarden Cluj

Sala de nunți SunGarden Cluj

Dacă îți dorești o nuntă ca-n povești, cu peisaje naturale ce îți încântă sufletul și detalii organizatorice ce emană eleganță, îndreaptă-ți pașii către sala de nunți la SunGarden Cluj.

Aflată în mijlocul misterioasei păduri Hoia-Baciu, Eden – sala de nunți SunGarden Cluj este locul ideal pentru evenimente ce marchează momente cu adevărat speciale! „Un loc de basm” – așa rămâne sala Eden în amintirea celor ce își organizează aici cele mai de preț evenimente din viața lor.

Eden Events Hall, aflată în inima SunGarden Golf & SPA Resort poate găzdui până la 450 de invitați, atât când vine vorba de nunți, cât și de alte evenimente deosebite: botezuri, petreceri de lux, baluri de seară, conferințe speciale sau chiar și concerte live.

Regina Maria Ballroom este o altă sală deosebită pusă la dispoziția voastră de către SunGarden Golf & SPA Resort. Sala este adecvată unei nunți mai impunătoare, unui eveniment elegant similar celor din renumitele castele regale. Într-o atmosferă feerică, cu un decor imperial, sala dispune de o capacitate de 150 de persoane. Cu adevărat deosebită este deschiderea înspre grădina de iarnă, unde invitații pot admira plantele tropicale și un decor cu totul inedit.

Capela de la SunGarden Cluj este spațiul potrivit desfășurării unor ceremonii speciale, de tipul botezurilor, angajamentelor și al nunților. Realizată după vechi planuri arhitecturale ale unor biserici medievale din secolul al XII-lea, capela oferă evenimentelor dvs. o atmosferă plăcută și inedită.

 

 

Contact:

Pentru evenimente private, consultantul SunGarden Golf & SPA Resort vă stă la dispoziţie:
Telefon: + 40 735 888 003;
Email: [email protected]