Mikaela Von Tesi Make-up

Postat în: Saloane infrumusetare

Mikaela Von Tesi Make-up

Pasiunea pentru artă și frumos se regăsește și în tehnica machiajului profesionist. Defectele sunt mascate iar trăsăturile  modelului sunt puse în evidență prin tehnici ingenioase. Meseria de make-up artist presupune pasiune, tehnică și empatie. Se ține cont de tipul evenimentului, tendințele în machiaj și modă și nu îl ultimul rând, de fizionomia modelului.

Pentru o privire spectaculoasă, extensiile de gene sunt o soluție disponibilă în cadrul salonului. Executate cu măiestrie, extensiile de gene fir cu fir lungesc și îngroașă genele naturale, fără a le deteriora. Toate produsele folosite pentru îngrijirea tenului și a genelor, a execuției machiajului de zi sau de seară, pentru evenimente speciale și ședințe foto sau filmări, sunt profesionale și au aprobări medicale.

Mikaela make-up4

Se folosesc produse ale unor branduri celebre precum: Urban Decay, Dior, Chanel, Atelier Paris, Inglot, Mac, Anastasia Beverly Hills etc. Definită de motivație și creativitate, Mikaela Von Tesi, este un make-up artist desăvârșit. Abordând un stil boem și rafinat, s-a specializat pe machiajul de shooting, folosind produse speciale HD și tehnici adaptate machiajului pentru „sticlă”.

Mikaela make-up2

 

Mikaela make-up3

Contact:

Adresă: Strada Plopilor nr.62, Cluj-Napoca

(clădirea Nobori – interfon tasta 31, et 1)

Telefon: 0745 672 471

Website: http://www.extensiidegenecluj.ro/makeup.html

Facebook: https://www.facebook.com/mbymikaela/

Instagram: https://www.instagram.com/mbymikaela/