FlorideLux – Petale de viata

Postat în: Aranjamente florale

FlorideLux – Petale de viata

Viata noastra este un buchet de clipe, de momente care se aduna in mintea si in sufletul nostru si a caror amintire ne face, peste ani, sa zambim nostalgic. Motto-ul florariilor FlorideLux este ,, Petale de viata”, o aluzie la frumusetea, dar si la fragilitatea celor mai importante evenimente din viata noastra.
FlorideLux isi doreste sa infrumuseteze momentele-cheie din viata ta, sa ofere acea nota de armonie dintre sensibilitatea florala si emotiile umane!

Am pregatit asadar, cu migala si entuziasm, concepte nuptiale speciale, care se pot plia pe asteptarile si visurile tuturor mireselor!

Summer Sunset: valurile se sparg de tarm, in zare se picteaza pe panza cerului cel mai romantic apus sangeriu de soare. Este momentul perfect, cand 2 destine se vor uni pentru totdeauna, alaturi de toti cei dragi inimii lor. Marea care v-a unit, cu toate detaliile sale de neuitat, a fost stransa de catre designerii nostri in conceptul de nunta Summer Sunset, in care veti regasi nuante adanci de albastru, portocaliu superb ca si apusul de soare, scoici naturale, alge marine, broscute testoase.

floridelux cluj Buchetul-4-Summer-Sunset

Happily Ever After: Dintotdeauna s-au purtat nuntile de printesa, cele regale, cele maiestuoase si extrem de elegante. Ei bine, floristii FlorideLux au incercat sa reinterpreteze tematica printesei si au realizat un concept nuptial exceptional: o combinatie desavarsita de lalele si trandafiri, flori regale puse in evidenta perfect de o bijuterie supradimensionata, exact ca si piatra cea mai mare de pe coroana regala. Fii printesa, fii ceea ce ai visat dintotdeauna!

flori de lux cluj

Passional Lovers: Conceptul Passional Lovers aduce in prim plan iubirea mereu curgatoare dintre cei doi miri,intelegerea si armonia dintre ei, alaturi de momentele pline de romantism, pasiune si zambete de neuitat. Buchetul este unul tip cascada, in care se imprietenesc flori absolut superbe, precum trandafirul si exotica gloriosa, echilibrate de elemente de umplere ideal alese, precum hypericum si verdeata luxurianta.

Contact:
Bvd. N. Titulescu, nr. 2, Piata Cipariu
Site: www.FlorideLux.ro/Cluj
Tel.: 0786 070 854
Facebook: www.facebook.com/clujflorarie