EnjoyEvent Cluj

Postat în: Ursitoare Botez

EnjoyEvent Cluj

Pentru cele mai speciale momente din viață – celebrarea venirii pe lume a unui omuleț drag, EnjoyEvent Cluj vine cu soluții frumoase pentru a sărbători în cel mai frumos mod posibil acest eveniment. Oricât de maturi și serioși am dori să părem, ne amintim cu drag și dor de copilărie și nu ratăm nici o ocazie de a ne reîntoarce în lumea magică a basmelor, a zânelor, a prinților și prințeselor. EnjoyEvent crează aceste momente speciale atât pentru adulți, cât și pentru cei micuți, bucurându-i deopotrivă pe ambii.

Dacă vă doriți un eveniment memorabil, organizat ca la carte, în care zânele, prințesele și cele mai bune ursitoare să prezică cele mai fericite și mai drăgălașe urări pentru noul-născut, EnjoyEvent vine cu o paletă largă de servicii menite să aducă bunădispoziție părinților, a maturilor și bucuria sinceră a tuturor copiilor.

Ursitoare de botez 

Ursitoarele EnjoyEvent vor prezenta un spectacol interactiv, cu dansuri frumoase pe coloana sonoră a celor mai cunoscute povești și filme de animație, astfel încât toți copiii să poată recunoaște melodia și să interacționeze cu aceste zâne bune. Textele ursitoarelor, de asemenea, va fi personalizat și unic pentru fiecare copil și vor include cele mai neobișnuite și frumoase adresări.

Hostesse

Pentru ca adulții să se simtă bine și confortabil la aceste evenimente, EnjoyEvent pune la dispoziție  hostesse pentru primirea invitaților. Domnișoare și domni eleganți vor întâmpina invitații, îi vor servi cu băuturi și gustări și îi vor ajuta să își găsească locul în sală.

Servicii de sonorizare, servicii foto video profesionale și decoratiuni din baloane

De asemenea, pentru o atmosferă desprinsă din poveste, EnjoyEvent pune la dispoziție servicii de sonoriozare care vor asigura muzica și momentele artistice din cadrul evenimentului. Servicii foto-video profesionale vor oferi ocazia ca cele mai reușite, originale și de suflet momente să rămâne imortalizate nu doar în amintire, ci și pe suport fotografic și video. iar decorațiunile de baloane vor aduce un plus de eleganță evenimentului, transformându-l într-unul de neuitat!

 

Contact:

Adresă: Str.Miraslau, Nr.4, Cluj-Napoca

Telefon: +40 744 678 831

E-mail: [email protected]

Website

Facebook