5/5 din 2 reviews
veri barbieri cluj

Veri Barbieri Cluj, adevărații bărbieri din inima Clujului

Pe Calea Moților, în inima orașului, se află una dintre puținele bărbierii din Cluj. Veri Barbieri Cluj te duce îndată cu mintea la însorita Peninsulă Italică, dar și la spiritul latin hotărât: aici vei găsi unii dintre puținii adevărați bărbieri și frizeri ai Clujului.

Mihai Hirișcău și-a pus bazele dezvoltării profesionale în Italia, unde timp de 7 ani a admirat ritualurile bărbaților, timpul pe care și-l acordă aceștia pentru a-și aranja barba, pentru a merge la frizer, obiceiuri culturale pe care acum le încurajează și la Cluj.

M-am format ca bărbier într-o țară în care aranjarea și îngrijirea bărbii sunt un act cultural, cu vechime istorică; ca un ritual, nu doar o modă efemeră.”

Veri Barbieri este un spațiu dedicat în întregime unui timp al relaxării. Un adevărat lux al societății moderne. Design-ul interior abundă în detalii vizuale, antichități, desene, picturi și obiecte cu povești autentice de viață. Curaj, întrebați bărbierul despre povestea acestor obiecte!

Il duro lavoro può battere il talento

Cu o vastă experiență în domeniu și produse de top, serviciile oferite de Veri Barbieri, de la tuns la bărbierit, denotă profesionalism de înalt nivel, conform standardelor europene. Mihai se ghidează după o idee simplă: indiferent cât de talentat ești, dacă nu ești dispus să muncești constant, vei stagna. Uneori, munca multă bate talentul.

Barber shop-ul de pe Calea Moților își cucerește clienții tocmai datorită profesionalismului, câștigat în urma unei constante preocupări de a excela.

Adevărații bărbieri ai Clujului înțeleg nevoia unui ritual al relaxării într-o societate tot mai alertă. Acordă-ți timp, relaxează-te, oferă-ți un aspect îngrijit la Veri Barbieri.

veri barbieri cluj

 

Informatii de contact

Numele locatiei:Veri Barbieri Cluj
Contact: Facebook
Adresa:Veri Barbieri, Calea Moților, Cluj-Napoca, Romania
Telefon:+40 753 335 400
Orar:Marți - Sâmbătă : 10:00 - 20:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Marius Onaca
O experienta reusita
Recomand cu incredere acest local pe strada Motilor. Pe langa ca arata bine se si pricep baietii:)
Scrie o recenzie

Ultimele Articole