Trattoria Fiorentina Cluj

Trattoria Fiorentina Cluj

Trattoria Fiorentina Cluj – locul unde fericirea înseamnă o portie de paste italiene.

Restaurantul italian Trattoria Fiorentina este situat în centrul vechi al oraşului Cluj-Napoca şi vă aşteaptă cu un meniu bogat de preparate specific italienești.

Situat în centrul vechi din Cluj-Napoca, elegantul restaurant italian Trattoria Fiorentina poate fi ușor găsit de clujenii și turiștii interesați de preparatele cu specific italian. Designul interiorului este compus cu mult gust și stil și creează o atmosferă propice pentru a lua masa în oraș cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri.

Restaurantul se mândrește cu un meniu bogat de preparate specific italiene, ce cuprinde de la paste de casă, peşte, fructe de mare, până la pizza, dar şi alte preparate culinare.

Contact: 
Adresa: Str. Paul Chinezu, Nr. 2, Cluj-Napoca
Telefon: +40 0264 439 418

Program: 

Luni -Sâmbătă: 12:00 – 23:00
Duminică: 16:00 – 23:00

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole