5/5 din 3 reviews
Restaurant Toledo Cluj

Restaurant Toledo Cluj 

Restaurant Toledo Cluj te invită într-o fascinantă călătorie pe tărâmul lui Miguel de Cervantes

Cine spune că nu-i place bucătăria mediteraneeană nu poate fi crezut. Specificul acesteia are darul de a cuceri iremediabil. Combinația mirodeniilor, prospețimea alimentelor puse în mixuri originale frapează și, în același timp, aduc starea de bine. Dacă nu sunteți convinși de veridicitatea celor afirmate mai sus, treceți pe la Restaurant Toledo.

Restaurant Toledo Cluj 

Ce înseamnă Toledo? 

Toledo este un nume cu rezonață pentru cunoscători. Dincolo de semnificația istorică a regiunii, cea care ar putea trezi reverii nostalgicilor, oaza spaniolă din Cluj, de pe strada Aurel Suciu, este un reper pe harta gastronomică a orașului. Restaurantul Toledo Cluj este locația în care veți găsi toate mirodeniile, aromele și gusturile Mediteranei adunate pe platouri, în preparatele gătite cu pricepere și îndemânare cu scopul de a oferi o experiență culinară desăvârșită oaspeților care vin la acest restaurant.

Restaurant Toledo Cluj 

Poziționat într-o zonă ușor accesibilă, Restaurantul Toledo este alegerea potrivită pentru masa de prânz pentru că are inclus și un meniu al zilei, este locația ideală pentru o cină deosebită, pentru celebrarea ocaziilor speciale, având săli spațioase destinate acestui tip de evenimente, este locul potrivit pentru savurarea unei cafele la ore matinale, iar în anotimpul estival, se transformă cu ușurință într-un loc intim și răcăros, mulțumită terasei de care dispune.

Restaurant Toledo Cluj mai este definit și de atenția pentru calitatea serviciilor. Astfel, chelnerii simpatici vor ști să facă cele mai bune recomandări, vor servi într-o manieră ireproșabilă, preparatele vor fi delicioase iar prețul pentru un răsfăț culinar de excepție, în stil mediteraneean, va fi unul rezonabil și corect.

Dacă vă lăsați greu convinși de cuvinte, mergeți la Restaurant Toledo Cluj, să vă încredințați de cele spuse mai sus.

 

Informatii de contact

Numele locatiei:Restaurant Toledo Cluj
Contact: Website Facebook
Adresa: Str. Aurel Suciu, Nr. 59 , Cluj -Napoca
Telefon:+40 752 949 463
Orar:Luni - Duminică: 08:00 - 23:00

Locație

User Reviews

5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Lia
Excelent!!!
5
Vali
Excelenta mancare!
Am gustat aproximativ toate produsele, paste, salate ,pizza sau deliciosii papanasi! Bv bucatarilor si ospatarilor amabili😊
5
Iulia
Scrie o recenzie

Ultimele Articole