phoenix sante masaj cluj

Phoenix Sante Masaj

Cu o vechime de peste 11 ani în domeniu, salonul Phoenix Sante e specializat în masaj manual, tratamente naturiste, terapii adjuvante de înaltă calitate, naturale și noninvazive, reflexoterapie și aromoterapie, având totodată și stilul propriu de masaj – o îmbinare armonioasă între anumite masaje orientale și occidentale. Colectivul este școlarizat în prealabil pentru stilul de masaj Sante, așadar cei care trec pragul salonului se pot bucura de o experiența unică în Cluj!Când ați fost ultima dată la masaj? Pe lângă proprietățile sale de liniștire și relaxare, masajul stimulează circulația sanguină, eliminarea reziduurilor și a agenților patogeni, destinde mușchii tensionați și alină durerile. În plus, masajul satisface o nevoie intrinsecă și naturală, aceea de a ne conecta cu o altă persoană, de a ne folosi simțurile tactile pentru a descoperi lumea – exterioară, dar mai ales interioară.

Opriți-vă, respirați, descoperiți-vă ritmul interior și oferiți-vă clipe binemeritate de răgaz. Le veți găsi pe toate în armonie la Phoenix Sante, o oază de regăsire și liniște.

Adresă Salon 1: Str. Ţebei nr. 24
Adresă Salon 2: Str. Brașov, nr.36
Tel. 0741 119 919, 0769 762 324, 0264 538 885
Web: www.masajsante.ro
E-mail: [email protected], [email protected]

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole