5/5 din 3 reviews
kups cluj

KUPS Cluj

KUPS Cluj pentru că o cafea unește sufletele oamenilor

O cafea bună aduce o idee valoroasă! Un concept inovator poate să schimbe tabieturile zilnice ale consumatorilor de cafea. Pornind de la această asumpție, KUPS Cluj vine cu o idee simplă și curajoasă: cafeaua înseamnă un ritual, fiind, întâi de toate, o activitate intimă. Tocmai din acest motiv, experiența trăită în compania cafelei trebuie să fie de cea mai bună calitate.

KUPS Cluj

Calitate. Prospețime. Accesibilitate. 

Atmosfera intimă, spațiul cochet, cafeaua proaspăt prăjită local, chiar în oraș, prețurile accesibile – sunt doar câteva dintre lucrurile care recomandă KUPS Cluj ca una dintre cele mai potrivite locații pentru savurarea cafelei. Fie că este vorba de o întâlnire business, o întâlnire între prieteni sau de o coffee to go, la KUPS vei putea savura spiritul unui oraș iubitor de cafea și îți va oferi sentimentul plăcut că ai venit „acasă”.Cafeaua este 100% arabică, boabele fiind atent prăjite astfel încât să capete gustul potrivit pentru o cafea revigorantă. Iar dacă aroma te-a cucerit iremediabil, încă o veste bună: poți cumpăra cafea pentru acasă, pentru un ritual complet: de la preparare și servire, până la savurarea ultimului strop din ceașcă.

KUPS Cluj

Un latte, un cappuccino, un espresso, la KUPS mai aveți acces și la o priveliște asupra celei mai pitorești zone ale orașului – strada Andrei Șaguna și Canalul Morii. Astfel, indiferent de timpul zilei, de anotimp, de starea de spirit sau de vremea de afară aici găsiți întotdeauna ingredientele fericirii simple și absolute.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

KUPS Cluj

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti modificari la aceasta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati in vederea unei colaborari.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Andreea T.
MINUNAT!
Singurul coffee shop din Cluj care ofera o cafea buna la un pret corect. Bravo! Locul arata minunat, muzica e buna, cafeaua excelenta, personalul f comunicativ.Excelenta cafea de luat acasa!!
5
Iulia Marc
5
Madalina
Scrie o recenzie

Ultimele Articole