5/5 din 2 reviews
Hot Pipes Roastery Cluj

Hot Pipes Roastery Cluj

Hot Pipes Roastery Cluj – o poveste despre cafea și curse

De unde începe gustul unei cafele intense? Povestea începe în anul 2017, atunci când un grup de băieți și-au unit ,,pasiunea pentru motoare și pentru cafea” și au deschis Hot Pipes Roastery Cluj. Aceasta avea să devină mai apoi sursa de inspirație pentru sute de clujeni și motiv de bucurie pentru alți oameni care vor afla de această prăjitorie de cafea.

Hot Pipes Roastery Cluj

Cafea bună, atitudine îndrăzneață, motoare tunate și gustul perfect al cafelei prăjite

Prăjitoria de cafea Hot Pipes Roastery Cluj înseamnă o mișcare definită prin onestitate, experiment și prietenie. Boabele de cafea sunt aduse din țări însorite, cu tradiție în cultivarea celei mai bune cafele. Ajungând la Hot Pipes, boabele sunt prăjite încet și cu răbdare astfel încât acestea să-și deschidă cele mai intense note și arome.La finalul procesului, boabele sunt depozitate în ambalaje speciale, care să păstreze toate caracteristicile boabelor de cafea proaspăt prăjite. Prăjitoria folosește un sistem de simboluri pentru ambalaje, care indică originea fiecărei cafele.

Hot Pipes Roastery Cluj

Nu promitem ceva ce nu putem livra

Calitate este ceea ce promite Hot Pipes Roastery Cluj să aducă consumatorilor săi. Prin testare, încercare, experiment, muncă și pasiune se obțin cele mai bune boabe de cafea care, prin măcinare, se vor transforma într-o băutură intensă, energizantă, făcută să aducă fericirea.

Hot Pipes Roastery Cluj

Promitem prietenie și un mix de excepție între motoare, excursii, muzică heavy și cafea

Urmareste-ne activitatea si pe pagina de socializare pentru a fi la curent cu cele mai noi locuri de cazare din Cluj. Urmareste-ne si pe Facebook.

Hot Pipes Roastery Cluj

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti modificari la aceasta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati in vederea unei colaborari.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Ramona Luca
Bucurați-vă de o cafea specială
Cafeaua Hot Pipes imi aduce zambetul pe buze si imi reda energia de care am nevoie de cate ori trec pe la prajitorie.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole