4.5/5 din 1 review
HMV Rent a Car Cluj

HMV Rent a Car Cluj

HMV Rent a Car Cluj este o firmă de închirieri auto care activează pe piața clujeană din anul 2005. Firma se adresează tuturor: clujeni sau turiști pentru o deplasare în voie spre destinațiile mult visate. Având o experiență vastă, oferă servicii de calitate tuturor clienților și oferă spre închiriere mașini diferite modele.
HMV Rent a Car Cluj își întâmpină clienții mereu cu zâmbetul pe buze și profesionalism. Sediul firmei se află chiar în inima orașului, pe strada Regele Ferdinand, între magazinul Central și Galeriile Ferdinand, ceea ce facilitează accesul din orice zonă a Clujului. Tot acolo este și punctul de preluare a mașinilor, în urma încheierii în prealabil a unui contract.

Siguranța călătoriei tale este garantată

Toate reviziile și actele de care autovehiculul are nevoie sunt actualizate la zi, iar pentru adapatabilitate la fiecare sezon, mașinile sunt echipate cu toate dotările necesare (cauciucuri de iarnă / vară), astfel încât să te bucuri de confortul dorit.
Prețurile la HMV Rent a Car variază în funcție de perioada de închiriere. Ele pornesc de la 50 lei/pe zi și pot ajunge la maxim 80 lei/zi. La cerere, contra cost mașinile se pot echipa cu scaun pentru copil, încărcător și suport pentru telefon, și modulator, pentru cazul în care alegi să închiriezi o mașină pentru o perioadă de peste 10 zile (această limită nu este impusă și pentru scaunul de copil).

Avantaje pentru clujeni

Ești din Cluj și te-ai gândit de multe ori să vizitezi împrejurimile, sau să îți planifici o mini vacanță, însă timpul nu îți permite să optezi pentru mijloacele de transport în comun? Avem vești bune. Poți apela la HMV Rent a Car Cluj pentru a închiria mașini la prețuri avantajoase. Dacă poți dovedi că ești din Cluj (buletinul și factura de utilități achitată la zi) tu sau o persoană din familie/ grupul alături de care călătorești, poți beneficia de închirierea unei mașini fără achitarea unei garanții.

Locații

Dacă ai închiriat mașina din Cluj de la HMV Rent a Car Cluj, tot în Cluj o și predai. Mașinile nu se acordă persoanelor care intenționează să plece în afara țării, însă, dacă vrei să colinzi țara în lung și în lat ești binevenit.  Există mai multe locuri unde poți preda mașina închiriată, astfel încât îl poți alege pe cel care îți este cel mai la îndemână. Ștefan Octavian Iosif (care este adiacentă la strada Regele Ferdinand), Bld. Eroilor, I.C.Brătianu și Hermann Oberth sunt locurile unde poți returna autovehicului închiriat, toate aflându-se în zona centrală.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating4.5
4.5
Alexandru
As dori sa inchiriez o masina pe perioada de 25 zile in august ma intereseaza pret si poze unde le pot vedea?
Scrie o recenzie

Ultimele Articole