The Dungeon Cluj

The Dungeon Cluj este primul joc de room escape din Cluj-Napoca, iar în doar un an si jumatate de la apariție s-a impus ca brand original și unul dintre cele mai creative și mai antrenante jocuri de room escape din oraș. Crearea unui spațiu de relaxare inteligentă, apelul la creativitate, originalitate și inventivitate, promovarea unei activități menite să dezvolte spiritul de echipă sunt doar câteva din punctele pe care le urmăresc cei de la The Dungeon.

Dacă sunteți curioși în privința a ceea ce înseamnă un joc de room ecape și doriți să încercați ceva nou sau poate, modul acesta de petrecere a timpului liber v-a cucerit iremediabil, The Dungeon v-a pregătit 2 jocuri unice: The Secret (str. Horea, nr. 75) și The Experiment (str. Petru Maior).

The Dungeon înseamnă:

Teambuilding Jocurile The Dungeon Cluj sunt un mod ideal de a pune la încercare munca în echipă. Date fiind interactivitatea și dinamica pe care le oferă cele 2 jocuri, participanții vor fi prinși în mrejele poveștilor misterioase și vor fi nevoiți să apeleze la spiritul de echipă, la comunicare și la abilitățile pe care fiecare le are pentru a rezolva puzzle-urile și pentru a evada. The Dungeon vă oferă o activitate captivantă și în același timp relaxantă, în cadrul căreia puteți să vă testați abilitățile alături de colegii de echipă. Pentru oferte personalizate nu ezitați să ne contactați!Creativitate Toate puzzle-urile sunt originale și realizate (de la testare până la implementare) de echipa de la The Dungeon Cluj. Cei care vor să testeze jocurile noastre intră într-un spațiu creativ în care inteligența și instinctul primează. Ne dorim să le oferim oamenilor o metodă de relaxare inteligentă și de aceea ne place să implementăm mereu idei noi, originale, care să testeze reacțiile clienților noștri în diferite condiții.

Provocare Jocurile sunt gândite în asemenea manieră încât îi provoacă pe cei care ajung la The Dungeon la experiențe inedite. Camera întunecată și rece se combină perfect cu atmosfera misterioasă și puzzle-urile inteligente și te provoacă la un test sub presiune. Te afli așadar într-o cameră întunecată și trebuie să evadezi în 60 de minute, altfel vei suporta consecințele personajelor malefice. Accepți provocarea?


Ți-a plăcut experiența The Dungeon și vrei să-ți provoci prietenii să experimenteze acest joc inedit? Oferă-le un voucher de la The Dungeon și asigură-te că prietenii tăi vor avea acces la cel mai misterios joc din oraș. Voucherul este valabil 6 luni de la achiziționare și permite accesul la joc pentru un grup format din 2 – 5 persoane.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole

The Dungeon

The Dungeon Cluj. Vrei să evadezi din cotidian? Încearcă şi…

The Dungeon

Dacă te întrebi ce este un joc de room-escape, răspunsul…