5/5 din 1 review
cut & crust cluj (1)

Cut & Crust Cluj

În căutarea acelei pizza care să te convingă o dată pentru totdeauna că ți-ai găsit fericirea, lasă-ți pașii să te ducă înspre str. Donath. Aici se află Cut & Crust Cluj, o pizzerie mai aparte în peisajul culinar clujean.

La Cut & Crust, după cum îți transmite și denumirea locului, lucrurile sunt simple și așa cum trebuie: delicioase! Echipa de-aici este formată din profesioniști, sunt acei Pizza Makers care lipseau de pe scena culinară a Clujului.

Cu un design interior minimalist, modern și rafinat, Cut & Crust renunță la imaginea clasică de pizzerie de tip fast-food și ne încurajează să tratăm pizza ca atare: o delicatesă culinară care poate fi savurată într-un restaurant elegant, într-un cadru pe măsură.

cut and crust cluj (4)

cut and crust cluj (4)

Dacă preferi să te bucuri de pizza acasă sau la birou, vestea bună este că poți plasa comenzi ușor și rapid sunând la numărul de telefon +40 740 402 288. Pentru meniu Cut & Crust Cluj » vezi aici


Ingredientele sunt aproape în întregime aduse din Italia. Pizza are un alt gust cu măsline aromate și fructate aduse din Riviera Ligurică, cu anșoa fraged, pescuit din apele Mării Cantabrice, cu mozzarella de bivoliță din zona Lazio sau din nordul Campaniei, parmezan din provincia Parma, pregătit așa cum era și în urmă cu 9 secole sau capere crescute și culese de pe Insula Pantelleria.

Te invităm să explorezi Clujul culinar și să descoperi pizza Cut & Crust. E o altfel de experiență.Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Cut & Crust Cluj
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Donath, nr. 65, Cluj-Napoca
Telefon: Rezervări: +40 745 227 878 Delivery: +40 740 402 288
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole