UNIVERSIFLY – Școala de stewardese și stewarzi

Postat în: Altele
Școala de stewardese și stewarzi UNIVERSIFLY s-a deschis cu patru ani în urmă, ca un proiect ambițios, realizat integral prin fonduri europene.

Din 2014 până la ora actuală, au fost instruite peste 1000 de persoane și peste 700 dintre absolvenții școlii au fost deja angajați ca însoțitori de bord la renumite companii de aviație din întreaga lume, precum: Etihad Airways, Emirates, Gulf Air, Qatar Airways, Ryanair, Flynas, Oman Air, Wizz Air, Blue Air, Primera Air, Flydubai, Hainan Airlines, Vueling, Lot Airlines, Germanwings, Flygermania, British Airways, Alitalia, Air France, Easy Jet Airline, Blue Panorama Airlines, Tarom, Kuwait Airways în urma obținerii certificatului european de membru al echipajului de cabina, care le-a adus succesul la recrutările de tip Open Day Cabin Crew Job Recruitment.

Pentru o stewardesă, acasă poate însemna oriunde! Pentru început vă propunem o experiență de 4 săptămâni de neuitat în Cluj-Napoca, în condiții foarte avantajoase și convenabile pentru dumneavoastră.