Seminar Microderma abraziune-mezoterapie

Postat în: Infrumusetare

Seminar Microderma abraziune-mezoterapie

Iti doresti sa stii mai multe in domeniul cosmeticii? O noua specializare!

Iti oferim:
Seminar de microdermabraziune (un tratament dermato-cosmetic, non invaziv)
Seminarul se adreseaza persoanleor care detin o diploma de calificare in meseria de cosmetician, celor care doresc o specializare in domeniu.

– Pret promo – 150 / Redus de la 250 RON

Profesional Academy – scoala ta de formare profesionala !

Trebuie sa stii ca aceste cursuri sunt acreditate si recunoscute de Ministerul Muncii si de catre Ministerul Educatiei
Diploma este insotita de supliment descriptiv in care sunt trecute competentele profesionale conform cu standardele de pregatire profesionala.
Posibilitatea de a va angaja in domeniu. Tot mai multe firme private solicita personal calificat.

Asimilarea cunostintelor necesare domeniului Pregatirea profesionala este asigurata de profesori cu experienta teoretica si practica Posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati specializate sau la locul de munca Program de curs flexibil.

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.