Seminar aplicare oja semipermanenta in manichiura si pedichiura

Postat în: Infrumusetare

Seminar aplicare oja semipermanenta in manichiura si pedichiura

Oja semipremanenta se aseamana cu oja normala, insa are in plus o stralucire aparte si o textura mult mai rezistenta. De asemenea, diferenta dintre aplicarea ojei normale si a celei semipermanente consta in faptul ca cea din urma necesita un procedeu mai complex, care include si folosirea lampei cu raze UV.

Seminarul consta in parte teoretica si practica 8 ore intensiv in care veti aplica oja semipermanenta atat la maini cat si la picioare, trusa de lucru va fi pusa la dispozitie de catre academie.

– Pret promo – 200 / Redus de la 300 RON

Profesional Academy – scoala ta de formare profesionala !

Trebuie sa stii ca aceste cursuri sunt acreditate si recunoscute de Ministerul Muncii si de catre Ministerul Educatiei
Diploma este insotita de supliment descriptiv in care sunt trecute competentele profesionale conform cu standardele de pregatire profesionala.
Posibilitatea de a va angaja in domeniu. Tot mai multe firme private solicita personal calificat.

Asimilarea cunostintelor necesare domeniului Pregatirea profesionala este asigurata de profesori cu experienta teoretica si practica Posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati specializate sau la locul de munca Program de curs flexibil.

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.