Recrutare în IT » Human Direct Cluj-Napoca

Postat în: Recrutare personal

Recrutare în IT »Training și cursuri de HR – Approach Academy

Human Direct a decis că este timpul să-și împărtășească experiența acumulată despre recrutare în IT. Astfel a luat ființă Approach Academy. Acesta este un nou concept ce se va desfășura în domeniul Psihologiei Organizaționale. Scopul acestuia este de a crea un program educațional pentru cei care ar dori să intre în HR, pentru cei care activează deja în acest domeniu, dar și pentru firmele cu acest profil de specialitate, pentru descoperirea unei noi viziuni.

Scopul? De crea profesioniști în domeniul resurselor umane și al recrutării în IT prin folosirea de metode eficiente, rapide și inovative, printr-o mai bună comunicare și apropiere față de posibilul angajat și angajator. Cursurile vor fi organizate la anumite intervale de timp, iar numărul de participanți nu va trebui să depășească 15 persoane. 

Cum a fost primul workshop de recrutare în IT organizat de Approach Academy?

Primul workshop de recrutare în IT care a avut loc pe 6 aprilie 2019 a fost primul contact direct cu cei care sunt interesați de această industrie și la început de drum. Obiectivele au fost de a comprima într-o zi de activități practice și studiu intens, toate etapele unui proces de recrutare: de la construirea unei strategii până la oferirea de feedback. Workshop-ul este gândit într-o structură cât mai logică, în care informația curge, iar concluziile reies din activitățile practice și din experiența momentului.

A contat foarte mult implicarea participanților și motivația lor ridicată de a înțelege domeniul tehnic și de a aplica informațiile. Experimente spontane, jocuri de rol, crearea de experiențe subiective și munca în echipă au fost cheia acestui workshop, dar și a celor viitoare.

Recrutare în IT » Human Direct Cluj-Napoca

Echipa Human Direct utilizează tehnici eficiente de recrutare în IT pentru a oferi o experiență completă atât programatorilor, cât și angajatorilor. Soluțiile inovatoare  sunt gândite de o echipă capabilă să schimbe și chiar să-i implice mult mai mult pe angajatori în procesul de recrutare în IT. Human Direct acționează la nivel global. Drept urmare, deține poziții noi atât pentru proaspeții absolvenți, cât și pentru senior management, în Europa și SUA.

Vezi AICI posturile disponibile!

Avantajele:

  • Aleg mereu oameni cu trăsături corespunzătoare pentru proiectele potrivite;
  • Sunt un partener pe termen lung, au ajutat mai mult de 100 de companii să își dezvolte echipele;
  • Utilizează intens AI, Social Media și tool-uri construite intern pentru a închide orice poziție.

Consultanță HR

Începând din 2019, pe lângă recrutare în IT, Human Direct oferă și servicii de consultanță în domeniul HR. Erika Kosa – Psiholog Organizațional, coordonator proiect, are peste 12 ani de experiență în domeniul resurse umane și a Psihologiei Organizaționale. Astfel, personalizează soluțiile/strategiile de HR pentru fiecare companie în parte, rezultând echipe motivate, performante și proceduri interne care generează productivitate ridicată.

Date de contact

Website: humandirect.eu | ApproachAcademyCluj | Mail: [email protected]Telefon: +40 746 377 360
Adresă: Str. Constantin Daicoviciu 7/A, Piața Muzeului

Workshop IT Recruiter – video

Primul workshop Approach Academy de IT Recruiter a fost un bun prilej pentru a vedea direct care sunt nevoile din această industrie și cum putem noi să îi ajutăm pe cei la început de carieră. Ne-am bucurat să întâlnim persoane cu adevărat interesate de Recrutarea în IT, cu o bună înțelegere a particularităților industriei și cu multă motivație pentru progres. Cei de la We Craft Films au fost cu noi și mai jos este o mică parte din ziua de sâmbătă. În curând, revenim cu detaliile despre următorul workshop!

Posted by Approach Academy on Tuesday, April 16, 2019