Lingua Nostra Cluj – unde învățăm limbi străine?

Postat în: Copii , Limbi Straine

Lingua Nostra Cluj – cursuri de limbi străine pentru copii și adulți

Lingua Nostra Cluj s-a născut din dorința de a facilita învățarea limbilor străine. Înființată încă din anul 2007, oferă un mediu plăcut și profesionist, prielnic dezvoltării capacității intelectuale. Firma s-a dezvoltat ca urmare a solicitărilor tot mai mari, din partea persoanelor care doreau să învețe o limbă străină din motive diverse. Fie din dorința de a persevera la locul de muncă, pentru a putea călători mai mult, cu scopul de a putea comunica într-o limbă străină. Drept urmare, în anul 2009 au început un program intens prin care ne-am adresat și companiilor care doreau să ofere această facilitate angajaților săi.

Ce înseamnă să participi la un curs în prezent?

Lingua Nostra Cluj predă preponderent cursuri de limba engleză, care este autorizat de ANC, alături de:

  • germană
  • română (pentru străini)
  • franceză
  • italiană
  • spaniolă

Locul de desfășurare al cursurilor este la sediul propriu și la sediile firmelor-client (la cerere).

În cadrul cursurilor desfășurate de Lingua Nostra Cluj se lucrează pe grupe, în funcție de nivelul de cunoștințe a fiecăruia. În prealabil, aceștia sunt testați înainte a începe cursurile propriu-zise pentru a se putea crea grupele cât mai precis. Curriculum și conținutul cursului este personalizat în funcție de nevoile specifice ale cursanților.

Lingua Nostra Cluj

Centrul de limbi străine Lingua Nostra organizează curs de limba engleza, orice nivel ( începător, intermediar, avansat), în grup de 5-6 persoane. Modul are  30 ore și se încadrează într-o perioadă de 6 săptămâni și costă 500 Lei / modul.

De asemenea, organizează curs de limba franceză/italiană/spaniolă, limba romană pentru străini, în stil individual sau în tandem pentru orice nivel ( începător, intermediar, avansat), modul de 12 ore, desfășurat pe o perioadă de 6 săptămâni. Prețul diferă în funcție de numărul de participanți.

Limbaj de specialitate

Pentru a se adresa unei game cât mai variate de nevoi, Lingua Nostra Cluj oferă și workshopuri tematice. Astfel, cei interesați de un anumit domeniu, precum afaceri, juridic, medical, etc. pot să dobândească limbajul necesar. Toate cursurile sunt predate de profesori calificați, cu experiență. Calmul, răbdarea, tactul pedagogic și profesionalismul îi caracterizează pe trainerii

Cursuri pentru copii

Lingua Nostra Cluj

Copiii au ocazia să participe la programe interactive la Lingua Nostra Cluj. Aceștia pot învăța o limbă străină într-un cadru cu mult diferit față de mediul școlar. Ei se caracterizează printr-un cadru prietenos și sigur, pentru a putea explora toate aspectele limbii și culturii pe care o studiază. De asemenea, organizează cursuri de pregătire Cambridge pentru toate clasele primare, gimnaziale și de liceu, curs de limbă italiană și spaniolă. Cursurile se desfășoară în grupe diferite de vârstă sau nivel, grupe de maxim 4-5 copii.

Contact

Adresă: Str.Henri Barbusse, nr.95 (lângă Farmec)

Telefon: 0741022231 | Mail: [email protected]

Website | Facebook

Firma Lingua Nostra funcționează și ca birou de traduceri autorizate și neautorizate, cu și fără legalizare din/în limbile: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, maghiară, olandeză, sârbă, croată.