Cursuri Excel

Postat în: Informatica , Office

Cursuri Excel Cluj

Pop Solutions organizează cursuri practice MS Excel în Cluj-Napoca! Utilizarea Microsoft Excel din pachetul Microsoft Office este la ordinea zilei, în orice companie. Analizăm frecvent seturi de date pentru a optimiza procese, pentru a lua decizii în afaceri sau pentru a genera rapoarte către management.

Cursuri Excel nivel Începător sunt recomandate celor care utilizează pentru prima dată utilitarul MS Excel și care au o interacțiune relativ ocazională cu acest mediu de lucru.
Curs Excel nivel Intermediar – Avansat se adresează specialiștilor din domeniul economic, medical, administrație publică, ce sunt încadrați în anumite ocupații – țintă și au responsabilități zilnice de lucru cu volume mari de date stocate în MS Excel.

Ocupațiile țintite de aceste cursuri Excel ar fi cel de operator introducere și validare date, operator procesare date, economist, funcționar back-office, asistent manager / secretariat, contabil, agent vânzări, analist financiar sau manager / project manager.

Detalii despre Cursuri Excel

Cerinte:

• cunostinte elementare de lucru in EXCEL,
• laptop cu MS Office 2007/2010/2013/2016 instalat.

Cursurile se compun din două părți, cea de noțiuni teoretice și cea axată pe studii de caz (aplicații practice din economie) + teme personalizate pentru fixarea elementelor predate. Puteți afla mai multe detalii despre capitolele și informațiile parcurse aici: popsolutions.blogspot.ro/p/cursuri-excel.html

Materiale incluse în cadrul cursului:

• Manual MS Excel în format electronic (.pdf);
• Material de training în MS Excel;
• Studii de caz și TEME (probleme practice) de rezolvat;

Durata totală curs începător: 12 ore (20% teorie, 80% practica).
Durata totală curs indermediar-avansat: 16 ore (20% teorie, 80% practica)

Mărime grupa: 3-6 cursanți.

TARIF CURS ÎNCEPĂTOR: 550 RON / participant
TARIF CURS INTERMEDIAR: 750 RON / participant

MODALITATE DE PLATA: transfer bancar prin OP / alimentare cont bancar cu numerar în agențiie bancară.

LOCALITATEA DE DESFĂȘURARE: Cluj-Napoca, jud. Cluj.