Cursuri de franceză pentru copii și adolescenți
Institutul Francez Cluj va pune la dispozitie cursuri de franceză pentru copii și adolescenți:
De la cea mai fragedă vârstă până la adolescență, vă oferim posibilitatea de a descoperi bogăția și frumusețea limbii franceze. Pentru aceasta, vă propunem activități diverse, cu scopul de a îmbogăți imaginația tinerilor și de a le dezvolta competențele lingvistice. Astfel, veți putea alege grupele constituite în funcție de vârsta și de nivelul cursanților.
Continuarea modulelor pentru copii și adolescenți »» din 14 ianuarie
Mai multe detalii, găsiți » AICI.
–––
Institutul Francez din Cluj şi-a deschis porţile în 1991 sub numele de Centru Cultural Francez (pe care l-a purtat până la transformarea sa în Institutul Francez din România, la sfârşitul anului 2011). Este situat în fostul Palat Béldi (sec.XVII), pus la dispoziţie de către Universitatea Babeş-Bolyai. Institutul dispune de săli pentru cursurile de limbă, de o mediatecă excelentă şi de un spaţiu administrativ, toate acestea într-o curte înconjurată de arcade, care se pretează la spectacole în aer liber, proiecţii de film şi evenimente festive.
Principalele misiuni ale Institutului francez din Cluj-Napoca Stimularea dialogului şi a schimbului între Franţa şi Transilvania în toate domeniile Promovarea ideilor şi a valorilor Franţei şi a francofonei Promovarea excelenţei şi a inovaţiei în domeniul culturii Difuzarea unei culturi francofone deschise, inclusă în modernitate şi în diversitate Susţinerea învăţării şi a practicării limbii franceze
O activitate extrem de diversificată… Cu o prezenţă puternică în peisajul cultural al Clujului, Institutul francez conduce, pe tot parcursul anului, activităţi diversificate, în special în domeniul cultural şi educativ.
…datorită unei bogate reţele de parteneri Aceste activităţi sunt foarte des rodul colaborării durabile cu o vastă reţea de parteneri români şi francezi, însa şi cu parteneri din alte zone ale Europei şi ale spaţiului francofon. Institutul francez din Cluj tinde să menţină, să faciliteze, să reînnoiască şi să-şi dezvolte reţelele, care condiţionează realizarea misiunilor sale. Şi care garantează bogăţia şi vitalitatea activităţii sale.