Curs Manichiurist – Pedichiurist

Postat în: Infrumusetare

Cu City Card beneficiati de o reducere de 5% la toate cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Professional Care. Oferta este valabila pana in noiembrie, 2016

Centrul de Formare Profesionala Professional Care şi-a propus calificarea, perfecţionarea şi dezvoltarea factorului uman, înregimentat într-un sistem economic aflat într-o accelerată şi continuă evoluţie.

Durata: 3 luni (1 teorie; 2 luni practica)

Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate!

Conditii:  Absolventi de invatamant obligatoriu

Descriere curs Manichiurist – pedichiurist
Manichiuristul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Pedichiuristul se ocupa in principal cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor si instrumentelor, igienizarea locului de munca, incasarea contravalorii serviciilor prestate.

Partea teoretica se desfasoara la Liceul Mihai Eminescu iar partea practica in unitati de profil.
Competente Dobandite:
1.    ÎNTOCMIREA BONURILOR DE MATERIALE;
2.    ÎNTOCMIREA BONURILOR DE PLATĂ;
3.    APLICAREA NPM ŞI PCI;
4.    PREGĂTIREA PROFESIONALĂ;
5.    IGIENIZAREA LOCULUI DE MUNCĂ;
6.    STERILIZAREA ŞI DEZINFECTAREA INSTRUMENTARULUI;
7.    UTILIZAREA INSTRUMENTELOR;
8.    APROVIZIONAREA CU MATERIALE;
9.    PROGRAMAREA CLIENTELEI;
10.  EXECUTAREA MASAJULUI PENTRU MÂNI ŞI PICIOARE;
11.  FINISAREA MANICHIURII ŞI PEDICHIURII;
12.  PROMOVAREA SERVICIILOR UNITĂŢII;
13.  REALIZAREA CADRULUI AMBIENTAL;
14.  OFERIREA DE SERVICII CLIENTELEI;
15.  LEGISLAŢIA MUNCII.

Tipul Certificatului eliberat:
In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare  profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Pentru mai multe informatii si inscrieri: https://cursuricalificare.ro/curs/curs-manichiurist-pedichiurist/