Curs de teatru copii | Școala de Teatru Allegria

Curs de teatru copii | Școala de Teatru Allegria

Imaginația, creativitatea, emoția. Doar de aceste trei lucruri ai nevoie ca să faci ca lumea să arate diferit. Printr-o potrivire perfectă, chintesența copilăriei este definită de combinația celor trei elemente.
De aceea, teatrul și copilăria s-au aliat pentru a dărui frumusețe lumii.

Cursuri de teatru pentru copii

Dacă căutați locul care aduce bucurie în mod negreșit copilului dumneavoastră, Școala de Teatru Allegria este sigur locul potrivit pentru acest scop. Este important de remarcat faptul că Allegria este o școală consacrată prin abordarea sa altfel, o școală fără bănci și reguli rigide, un loc unde se învață jocul și distracția în toate formele existente și posibile. Structurate pe grupe de vârstă, cursurile sunt susținute de actorii școlii – Diana Șerban – și constau în jocuri de improvizație în care copiii sunt antrenați într-un captivant demers de socializare, sunt implicați în exerciții menite să le dezvolte imaginația și creativitatea.

Cursurile sunt constituite pe grupe de vârstă: 4-6 ani, 7-12 ani și cursuri pentru adolescenți, 13-18 ani. De asemenea, există atât module pentru avansați, cât și pentru începători.
Detalii găsiți pe site-ul școlii www.allegria-artstudio.com.