Curs de teatru copii | Școala de Teatru Allegria

Postat în: Arte , Copii

Curs de teatru copii | Școala de Teatru Allegria

Imaginația, creativitatea, emoția. Doar de aceste trei lucruri ai nevoie ca să faci ca lumea să arate diferit. Printr-o potrivire perfectă, chintesența copilăriei este definită de combinația celor trei elemente.
De aceea, teatrul și copilăria s-au aliat pentru a dărui frumusețe lumii.

Cursuri de teatru pentru copii

Dacă căutați locul care aduce bucurie în mod negreșit copilului dumneavoastră, Școala de Teatru Allegria este sigur locul potrivit pentru acest scop. Este important de remarcat faptul că Allegria este o școală consacrată prin abordarea sa altfel, o școală fără bănci și reguli rigide, un loc unde se învață jocul și distracția în toate formele existente și posibile. Structurate pe grupe de vârstă, cursurile sunt susținute de actorii școlii – Ioan Batinaș, Sorin Misirianțu și Diana Șerban – și constau în jocuri de improvizație în care copiii sunt antrenați într-un captivant demers de socializare, sunt implicați în exerciții menite să le dezvolte imaginația și creativitatea.

Astfel, în fiecare zi de miercuri copii cu vârste cuprinse între 4-7 ani și 9-12 ani, sunt invitați să pătrundă într-o atmosferă veselă și prietenoasă și să facă cunoștință cu lumea fascinantă a teatrului.

Abonament lunar: 150 lei / copil.

Curs de teatru pentru copii

Începem un nou Curs de teatru pentru copii!!18 aprilie

Posted by Scoala de Teatru Allegria on Saturday, April 7, 2018

Contact Școala de teatru Allegria:

Adresă: Str. Calea Moților 108. Cluj-Napoca
Telefon: +40 728 836 555
E-mail: contact@allegria-artstudio.com
Facebook
Website