Curs de teatru adulți | Școala de Teatru Allegria

Curs de teatru adulți | Școala de Teatru Allegria

De multe ori, privind actorii pe scena teatrelor suntem cuprinși de un profund sentiment de adorație, de admirație și de respect pentru modul în care reușesc să jongleze cu personaje, emoții și stări. Mai suntem fascinați de faptul că atunci când se întâmplă să uite replici, actorii au formidabilă capacitate de a improviza.

Dacă teatrul înseamnă improvizație, atunci un curs de teatru pentru adulți la Școala Allegria este exact ceea ce trebuie pentru formarea unor deprinderi utile în viața de zi cu zi, pentru a comunica și pentru a te distra.

Cursuri de teatru pentru adulți

Înființată în 2011 Școala de Teatru Allegria este un nume cunoscut în orașul Cluj-Napoca. Acest fapt se datorează atât specificului unic al acestei școli, dar mai ales actorilor cu meritul cărora se realizează fiecare curs, atelier de lucru sau tabără de improvizație.

Curs de teatru adulți

Ghidați de dorința de a oferi experiențe calitative și noi oportunități de dezvoltare personală, Elena Ivanca, actrița la Teatrul Național și cadru didactic la Facultatea de Teatru și Televiziune și Raluca Lupan, cadru didactic la Facultatea de Teatru și Televiziune susțin cursurile din cadrul școlii Allegria.

Aceste cursuri de improvizație teatrală se adresează persoanelor interesate să își dezvolte potențialul, să își depășească limitele și să își rafineze mijloacele de comunicare prin apelul la imaginație și creativitate.