Curs de teatru adulți | Școala de Teatru Allegria

Postat în: Arte

Curs de teatru adulți | Școala de Teatru Allegria

De multe ori, privind actorii pe scena teatrelor suntem cuprinși de un profund sentiment de adorație, de admirație și de respect pentru modul în care reușesc să jongleze cu personaje, emoții și stări. Mai suntem fascinați de faptul că atunci când se întâmplă să uite replici, actorii au formidabilă capacitate de a improviza.

Dacă teatrul înseamnă improvizație, atunci un curs de teatru pentru adulți la Școala Allegria este exact ceea ce trebuie pentru formarea unor deprinderi utile în viața de zi cu zi, pentru a comunica și pentru a te distra.

Posted by Scoala de Teatru Allegria on Sunday, January 14, 2018

Cursuri de teatru pentru adulți

Înființată în 2011 Școala de Teatru Allegria este un nume cunoscut în orașul Cluj-Napoca. Acest fapt se datorează atât specificului unic al acestei școli, dar mai ales actorilor cu meritul cărora se realizează fiecare curs, atelier de lucru sau tabără de improvizație. Ghidați de dorința de a oferi experiențe calitative și noi oportunități de dezvoltare personală, maeștri Ioan Batinaș și Sorin Misirianțu, oferă cursanților impresionante lecții de improvizație teatrală.

Aceste cursuri de improvizație teatrală se adresează persoanelor interesate să își dezvolte potențialul, să își depășească limitele și să își rafineze mijloacele de comunicare prin apelul la imaginație și creativitate.

Abonament lunar: 300 lei / persoană.

Tabăra de improvizatie teatrală

Tabără de improvizație teatrală18-20 maiPensiunea Shanti Spiritual Center

Posted by Scoala de Teatru Allegria on Monday, April 2, 2018

 

Contact Școala de Teatru Allegria:

Adresă: Str. Calea Moților 108. Cluj-Napoca
Telefon: +40 728 836 555
E-mail: [email protected]
Facebook
Website