Curs de coafor

Postat în: Infrumusetare

Cursuri Transilvania organizeaza curs de coafor – coafor stilist

Durata: 3 luni sau 6 luni
Curs individual – pachet personalizat, programul la curs este flexibil .Curs cu grupa de 4-6 persoane, program prestabilit .

Condiţii pentru înscriere: Vârsta minim 16 ani.

Deținătorii de City Card beneficiază de 10% discount. 

Descrierea cursului:

Cursul de coafor se desfăşoară într-un salon, pe perioada cursului o coafeză se va ocupă de cursanţi: teorie, practică pe păpuşi, practică pe modele. Se invata : Comunicare , Generalitati (produse , istorie), structura firului de par, aranjat din perie , tuns ,tratamente , Coloristica, Coafuri special. Ustensile

Beneficii Curs de Coafor:

Dezvoltare personală.
Deprinderea cunoştinţelor necesare pentru buna desfăşurare a activităţii profesionale.
La finalul cursului se oferă job în limita cereri pe piaţă şi o recomandare din partea noastră.

După terminarea cursului, absolvenţii vor primi certificate de absolvire pentru ocupaţia de coafor, eliberate de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şansă.

Cu această diplomă se poate începe pe cont propriu ca persoană fizică autorizată (PFA) sau întreprindere individuală (II).
Aceste certificate sunt recunoscute în străinătate după ce au fost traduse şi legalizate.
Cursul de coafor se poate începe când se formează o grupă de minim 2-4 persoane.După terminarea cursului, diploma se eliberează în maxim 15 zile de la data susţinerii examenului.

Se oferă posibilitatea achiziţionării de produse profesionale, aparatură, ustensile necesare pentru începerea activităţii.

Pentru o informare corectă şi eficientă vă rugăm să ne contactaţi telefonic.
Mai multe informatii gasiti aici