Curs contabilitate

Postat în: Altele

Cu City Card beneficiati de o reducere de 5% la toate cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Professional Care. 

Centrul de Formare Profesionala Professional Care şi-a propus calificarea, perfecţionarea şi dezvoltarea factorului uman, înregimentat într-un sistem economic aflat într-o accelerată şi continuă evoluţie.

Durata: 7.5 luni

Modalitate de plata: Toate cursurile se pot achita si în rate!

Conditii: Absolventi a 12 clase  ( cu sau fara bacalaureat )

Descriere curs: Curs Contabilitate

Contabilul este persoana care îşi desfăşoară activitatea în compartimentul financiar-contabil al oricărei unităţi publice sau private şi acoperă parţial sau în totalitate activităţile acestuia.

UNITĂŢI DE COMPETENŢĂ

 1. Comunicarea interpersonală
 2. Lucrul în echipă
 3. Dezvoltarea profesională
 4. Planificarea activităţii
 5. Gestionarea şi arhivarea documentelor
 6. Utilizarea PC
 7. Întocmirea / completarea documentelor primare
 8. Contarea operaţiunilor patrimoniale
 9. Efectuarea de calcule specifice
 10. Completarea registrelor contabile
 11. Întocmirea balanţei de verificare
 12. Evaluarea patrimonială
 13. Întocmirea bilanţului contabil
 14. Transmiterea documentelor specifice

Competente Dobandite:

Insusirea acestui curs va permite oricarui cursant sa tina contabilitatea unei firme sau sa lucreze in cadrul unui departament de contabilitate in cadrul unei firme! In cele mai multe cazuri, pentru angajare, vi se cere experienta. Bineinteles ca pentru a experimenta, trebuie inainte de toate sa va insusiti cunostintele si ” secretele ” meseriei de contabil. Parcurgerea cursului si respectarea indicatiilor profesorului indrumator va va permite ca in cel mai scurt timp sa obtineti performante semnificative!

 • Deprinderea tuturor cunostiintelor necesare profesarii acestei meserii.
 • Posibilitatea de a va angaja prin intermediul firmei noastre! Tot mai multe firme private solicita personal calificat, de la firma noastra;
 • Obtinerea unei diplome de calificare, recunoscuta la nivel national si international.

Tipul Certificatului eliberat:
In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de calificare  profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!

Pentru mai multe informatii si inscrieri: https://cursuricalificare.ro/curs/curs-contabilitate/