4.9/5 din 6 reviews
Zoom Imobiliare Cluj

Zoom Imobiliare Cluj

Zoom Imobiliare Cluj poate fi un real sprijin pentru cei interesați de vânzare imobile în Cluj, cumpărări sau închirieri de imobile.

Agenție imobiliară cu experiență în domeniu, Zoom Imobiliare vă pune la dispoziție anunțuri imobiliare atât din municipiul Cluj-Napoca, cât și din întreg județul Cluj.
Pe lângă evaluările imobiliare, Zoom Imobiliare vă poate oferi:
Consultanță de specialitate, căci legile se află în continuă schimbare și este indicat să fiți la curent cu anumite modificări ce pot face diferența între o alegere minunată și o investiție nereușită.
Totodată, colaborarea cu Zoom Imobiliare Cluj vă ajută să câștigați timp prețios în ceea ce privește obținerea Certificatului Energetic, beneficiind inclusiv de un discount.

Zoom Imobiliare este o echipă tânără, unită și creativă care stabilește relații cu clienții bazate pe respect și încredere reciprocă.

Calitatea serviciilor oferite, profesionalismul, precum și normele de conduită și principiile de etică în afaceri după care se ghidează, fac din Zoom Imobiliare o agenție apreciată în rândul clienților.

Indiferent de tipul de proprietate vizat, fie că e un apartament, casă, spațiu comercial, spațiu de birouri sau teren, cu siguranță Zoom Imobiliare îți poate veni în ajutor!

zoom imobiliare cluj (1)

 

Informatii de contact

Numele locatiei:Zoom Imobiliare Cluj
Contact:

User Reviews

4.9 Utilizatori (6 voturi)
Rating4.9
5
Andrei Verified
Rapizi, eficienti, atenti!
Dupa cum este si motto-ul lor "Atenti la dorintele tale", am avut o colaborare excelenta cu echipa Zoom Imobiliare. Au fost rapizi, au inteles din prima ceea ce cautam, si mi-au aratat doar ofertele potrivite nevoilor mele. Felicitari echipei Zoom Imobiliare.
5
Georgiana Lumperdean Verified
Profesionalism
Recomand! Sunt foarte profi pe domeniul imobiliarelor, sunt foarte prompti si m-au ajutat sa imi gasesc locuinta dorita. Apelati cu incredere!
5
Mihai Verified
Seriozitate, profesionalism
M-au ajutat foarte mult! Recomand cu incredere!
4.5
Mihai Pop Verified
Profesionalism
Am colaborat cu agentia zoom imobiliare,s-au interesat si s-au ocupat de preferintele mele,mi-au aratat doar oferte potrivite nevoilor mele ,de aceea am reusit sa solutionam in timp scurt nevoia mea,recomand !
5
Raul Verified
Recomand cu incredere!
Profesionalismul agentiei Zoom Imobiliare m-a ajutat sa achizitionez apartamentul mult visat in zona A. Muresanu. Sunt o echipa tanara si dinamica, specializati fiecare pe domeniul propriu de activitate. Recomand!
5
Iulia Verified
De un real ajutor
Uneori, e mai bine să apelezi la oameni care știu ce fac. Cei de la Zoom Imobiliare au fost de un real ajutor, se poate colabora foarte ușor cu ei, sunt adevărați profesioniști și se vede că le place ceea ce fac și se implică cu adevărat. Mulțumim tare mult!
Scrie o recenzie

Ultimele Articole