5/5 din 1 review
Vraciul din Apuseni

Vraciul din Apuseni, comuna Poieni

„Vraciul din Apuseni”, așa este cunoscut domnul Lazea Ioan, reflexoterapeut și vertebroterapeut la Centrul Medical SINA din Apahida, de către sătenii din satul Hodișu. Este omul la care apelează toți locuitorii atunci când se confruntă cu dureri musculare, de coloană sau de spate. Tehnicile masajului le-a învățat de mic, de la nemți în timpul răzbiului, apoi s-a specializat ca tehnician maseur, obținând o dipomă de la București. Iscusința mâinilor sale tămăduitoare și remediile naturiste pe care le folosește precum uleiul de furnici, cornul de cerb îl fac să fie privit în sat ca un adevărat vindecător de suflet și trup.

Vraciul din Apuseni este o personalitate locală, iar vizita domniei sale a fost unul din obiectivele proiectului Clujul Văzut Altfel. Pentru detalii despre comuna Poieni, click aici.
Mulțumim voluntarilor Puiu Corina, Gavrilă Monica, Iulia Marc și Andreea Moldovan pentru culegerea materialelor și fotografilor Iosif Miclăuș, Mihai Bârsan, Precup Călin și Robert Igna pentru realizarea fotografiilor.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
pop lucia florina
hernie de disc posto-laterala stanga l3 l4 de aprox 7 mm cu aprentare durala si conpresiune radiculara stanga daca imi puteti lasa un numar de telefon sa va pot suna am auzit de dumneavoastra de la seful meu va multumesc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole