vivo

VIVO Cluj – centru comercial

VIVO Cluj este centrul comercial din orașul comoară al Transilvaniei care le oferă clujenilor, pe lângă magazine, și spații generoase pentru servirea mesei, cafenele, spații de joacă pentru copii, spații pentru relaxare și socializare, precum și un cinematograf și săli de fitness.

VIVO! este cel mai mare centru comercial din Cluj-Napoca și cel mai mare shopping center pe un singur nivel din țară! Luând locul fostului Polus Center Cluj , VIVO! aduce un strop de prospețime în lumea shoppingului și a modului de petrecere a timpului liber, organizând și numeroase activități și evenimente locale.

Spațiul prietenos și ospitalier le permite celor care trec pragul centrului comercial să aibă parte de o experiență plăcută, axată pe calitate.

Locul preferat pentru cumpărături al multor clujeni, VIVO este gazda unor branduri celebre. Zara, Bershka, Carrefour, Decathlon sau Starbucks își așteaptă clienții cu drag, zi de zi.

vivo cluj

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: VIVO Cluj – centru comercial Cluj
Contact: Website Facebook
Telefon: +40-364-413-422
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole