1/5 din 1 review
Vivariul UBB Cluj

Vivariul UBB Cluj

Vivariu UBB Cluj a fost deschis în anul 2001 si expune o colectie permanentă de animale vii gazduite si ingrijite in conditii asemanatoare cu cele din mediul lor natural. De asemenea, se pot vizita si expozitii temporare cu tematici diferite.

Functia predominantă a Vivariului este de natura didactica, iar colectia permanenta se muleaza in mod direct si continuu pe necesitatile didactice ale studentilor, reprezentand astfel partea practica a actului didactic. Prin organizarea si participarea la diferite evenimente ce presupun implicare la nivel de comunitate, prin organizarea de expozitii temporare si workshop-uri cu tematici interesante si modalitatea interactiva de vizitare, Vivariu UBB Cluj are si o puternică componenta de educatie a publicului, in special a publicului tanar, in vederea cunoasterii si ocrotirii naturii.

De asemenea, Vivariul ofera, cu titlu de voluntariat, asistenta de specialitate (veterinara) pentru speciile de reptile sau pasari bolnave si accidentate.

In colecția permanenta a Vivariului exista 60 de specii de reptile, amfibieni, pesti si artropode care pot fi admirate de catre vizitatori. In conditii controlate si atunci cand situatia permite, se poate interactiona cu animalele si se pot observa diferite tipuri de comportament (hranire, reproducere, aparare), in prezenta personalului Vivariului.

Orar: Marti – Vineri: 10.00 – 16.00; Sambata – Duminica orele 10.00 – 14.00
Telefon: +40 264 596116, int. 115

Contact Vivariul UBB Cluj
Adresa: str. Clinicilor nr. 5-7, la demisolul Institutului de Zoologie, aripa vestica a cladirii, sub Muzeul de Zoologie.
Website
Facebook

Persoane de contact Vivariul UBB Cluj
Biolog Octavian Craioveanu: [email protected]
Laborant Kelemen Attila: [email protected]

Tarif normal intrare: 6 lei (adulti), 3 lei (elevi, copii)
Accesul este gratuit pentru studentii si angajatii U.B.B., pe baza carnetului de student si a legitimatiei de serviciu. De gratuitate beneficiaza si persoanele cu dizabilitati.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating1
1
Bianca
Animale chinuite
Un loc urat, fără lumina naturală cu animale închise în custii minuscule. Animale care lovesc cu ghearele in sticla ....., apa peștilor murdară, papagali pusi in custi la lumina naturală zero.... o experiență neplăcută.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole

Vivariul UBB

Vivariul UBB.   Stiati ca Muzeul Zoologic adaposteste din 2001…