5/5 din 1 review
snooker club cluj (1)

Snooker Club Cluj

Știați că în Cluj avem unicul club exclusiv de snooker din toată Transilvania? Aici, pasionații de snooker, cei care simt și înțeleg subtilitățile acestui sport, se pot bucura de un mediu propice în care să-și exerseze și îmbunătățească abilitățile.

Aflat pe Calea Baciului, nr. 1-3, Snooker Club Cluj își dedică atenția și spațiul acestui sport foarte popular în țări precum Irlanda, Regatul Unit, Canada sau Australia și care câștigă tot mai mulți adepți și la noi.

În timp ce prin Cluj și prin Transilvania există numeroase saloane și localuri în care poți juca și snooker (pe lângă biliard, darts sau ping pong), la Snooker Club Cluj bilele roșii acaparează toate mesele.Pe scurt, e locul ideal pentru adevărații pasionați de snooker. Pentru cei care vor să aprofundeze jocul, să se bucure de el. Pentru cei care și-ar petrece ore în șir jucând snooker, liniștiți, fără a li se distrage atenția cu alte activități. 

Între meciuri, barul vă stă la dispoziție cu diverse băuturi răcoritoare, cafele, cocktailuri, etc, iar clubul dispune și de un spațiu de relaxare, un mic lounge unde puteți urmări meciuri la televizor.

Atmosfera prietenoasă face din Snooker Club Cluj un loc potrivit atât pentru jucătorii profesioniști de snooker, cât și pentru oameni care practică acest sport pentru simpla lor recreere.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Snooker Club Cluj
Contact:
Adresa: Calea Baciului 1-3, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc Verified
Scrie o recenzie

Ultimele Articole