formula d

Scoala de soferi Formula D

Scoala de soferi Formula D si-a asumat misiunea de a oferi mereu servicii de calitate in privinta instruirii practice si teoretice pentru obtinerea permisului de conducere, pentru rezidentii municipiului Cluj-Napoca si nu numai.

Este un nume sonor in domeniu, in municipiul Cluj Napoca, fiind o companie care ofera servicii de pregatire practica si teoretica in vederea obtinerii carnetului de conducere pentru categoria de vehicule B . Experienta, rabdarea si pasiunea pentru condus sunt valorile pe care le promovam si cu care ne mandrim in fata clientilor nostri.
Ceea ce ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere sunt urmatoarele aspecte:
peste 20 de ani de existenta ca scoala de soferi in Cluj-Napoca
instructori auto cu experienta de minim 5 ani
9 autovehicule si 6 marci (Dacia, Skoda, Mercedes, Opel, Volkswagen, Renault)
sala de curs dotata cu tehnica moderna (proiector, tabla interactiva)
localizare semicentrala(str. Traian nr 73)
Nu in ultimul rand, gradul mare de promovabilitate si faptul ca existam si ne imbunatatim serviciile constant de peste 20 de ani sunt doi factori care denota profesionalismul si dedicarea noastra.
Pentru a va convinge de cele mentionate anterior sau pentru orice detalii sau informatii aditionale, va rugam sa ne contactati.

Adresa: Str. Traian, Nr. 73, Cluj-Napoca, jud. Cluj.
Telefon: 0747-495 345
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole