dresaj canin K9 Nation

Scoala de dresaj canin K9 Nation

Scoala de dresaj canin K9 Nation, servicii de dresaj profesionale, in Cluj-Napoca

Terenul de dresaj se afla pe Cetatuie (Str. Augustin Bunea, nr. 2), la Turnul Parasutistilor, fiind echipat pentru antrenamente si examene de lucru, avand obstacole si toate accesoriile necesare pentru dresaj. De asemenea, terenul are nocturna. Serviciile sunt asigurate de Matyas Laszlo, instructor dresor si atentator canin atestat ACHR – Asociatia Chinologica Romana.

Printre serviciile oferite, putem aminti de importanta transferului de autoritate sau dresajul cu stapan si caine, o etapa extrem de importanta, realizata sub coordonarea instructorului. Inainte insa de a trece la dresajul propriu-zis, e importanta acea evaluare initiala, prin care dresorul isi face o idee cat mai completa despre calitatile si instinctele naturale ale catelului.


La dresaj canin K9 Nation se acorda atentie si procesului de socializare si pre-dresaj, iar apoi puteti opta pentru disciplina de baza (pentru cainii de familie sau de companie: comanda de lauda, chemare, mers la pas, sezi, culcat, asteptare etc) sau chiar disciplina de performanta – la nivel de examen de lucru recunoscut de Federatia Chinologica Internationala. De asemenea, sunt abordate si aspecte precum paza si protectia, refuzul hranei sau diferite probleme de comportament (de ex. rosul papucilor, a hainelor sau mobilei, pana la saritul pe membrii familiei sau pe straini, ,,furatul” de pe masa etc).


Colaborator si furnizor de servicii pentru agentii de politie din USA (caini trimisi deja acolo, care lucreaza cu ofiterul cu care au terminat scoala de pregatire), K9 Nation exceleaza si in domeniul prezentarilor expo si a demonstratiilor de dresaj, avand la activ numeroase rezultate extraordinare la campionatele mondiale de dresaj.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Scoala de dresaj canin k9 nation

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole