5/5 din 2 reviews
Ristorant Exclusive Cluj

Ristorant Exclusive Cluj – mâncare italiană

Centrul Clujului are un farmec aparte. Aici nu doar că vei descoperi una dintre cele mai splendide imagini ale orașului, ci vei fi impresionat și varietatea localurilor unde poți savura delicii exotice. Din acest punct de vedere, centrul urbei este o oază de inspirație pentru gurmanzi și cei care doresc să încerce mereu ceva nou. Dacă sunteți în căutarea unor experiențe inedite sau unice chiar, Ristorant Exclusive Cluj este locul unde ar trebui să mergeți măcar o dată.

Exclusive

Descoperă bucătăria regiunii Calabria  

Despre specificul culinar al regiunii Calabria se poate spune că reprezintă chintesența arealului gastronomic mediteranean. Dacă nu ați explorat zona Lamezia Terme sau Messina, Ristorant Exclusive vă oferă ocazia să faceți acest lucru chiar în centrul Clujului și vă așteaptă pe strada Napoca numărul 6 să descoperiți gusturi, arome și combinații așa cum nu se mai găsesc în oraș.

Restaurantul excelează în prepararea peștelui, a fructelor de mare, a pastelor și a deserturilor italiene oferind o maiestuoasă și aromată incursiune în bucătăria Italiei. Produsele sunt proaspete, aduse direct din peninsula italică. De asemenea, iubitorii de deserturi vor găsi aici o selecție a celor mai iubite deserturi italiene, preparate după rețetele originale într-o interpretare aparte.

Exclusive

Unicitatea acestui restaurant este oferită și de selecția unică de vinuri italiene, aduse de la cele mai renumite crame de pe cuprinsul peninsulei. Dacă doriți ceva cu adevărat special, puteți încerca specialitatea bucătarului – Tagliolini astice – acompaniat de un pahar de prosecco Astoria Galie D.O.C Treviso.

Ristorant Exclusive

,,Specialitatea” Ristorant Exclusive Cluj – bucătarul Paolo

Dacă doriți să descoperiți ceva cu totul special, ar trebui să îi cereți bucătarului Paolo Serafimo să vă prepare specialitatea sa – Aragosta de Catalana – și să stați puțin de vorbă cu această personalitate. Cu o experiență vastă în bucătărie și cu o pasiune nemărginită pentru această artă, bucătarul Paolo vă va oferi cea mai vie experiență trăită la vreun restaurant din Cluj.

Ristorant Exclusive Cluj

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Madalina
Scrie o recenzie

Ultimele Articole