raul turism cluj

Raul Turism Cluj – transferuri, închirieri mașini și autorulote

Firma prestatoare de servicii închirieri auto și transferuri, Raul Turism Cluj oferă o gamă largă de opțiuni privind posibilitatea de transfer, alături de închirieri mașini și autorulote la prețuri avantajoase. Modalitatea de transport poate influența drastic orice călătorie și sejur, de aceea este important ca acesta să fie cât mai eficient și să economisească timp.

Transferuri locale și închirieri mașini cu șofer

Confort și siguranță sunt caracteristicile căutate de fiecare călător. Raul Turism Cluj pune la dispoziție mașini cu șoferi pentru a asigura transportul de la aeroport la hotel și invers. Mai mult, dacă ai nevoie de deplasări în țară sau chiar în străinătate, te poți bucura de confortul oferit de Raul Turism, fiindcă pune la dispoziție închirieri mașini cu șofer. Pentru deplasările în străinătate este important de știut că este necesar ca locul de destinație sau de plecare să fie din România. Flota de mașini cuprinde următoarele clase:

  • Premium: BMW seria 5, Mercedes E Klasse, Audi A6
  • Regular: VW Passat, Ford Mondeo, VW Jetta, Seat Toledo, Skoda Rapid, Skoda Octavia
  • Van: autovehicule de capacități mai mari – 8+1 locuri Renault Trafic, Mercedes Vito, Vw Transporter

Raul Turism Cluj

Prețurile sunt personalizate în funcție de distanța parcursă și de tipul de mașină ales.

Rent a car

Serviciul de rent a car oferit de Raul Turism Cluj propune prețuri avantajoase. Mai mult, posibilitatea de alegere a unei game diverse de mașini, pentru nevoile specifice ale fiecăruia este un real avantaj. Flexibili și atenți la nevoile clienților, echipa asigură calitatea serviciilor oferite. În categoria de mașini de închiriat veți găsi o gamă variată de autoturisme, de clase și dimensiuni diverse. Tarifele avantajoase sunt adaptate condițiilor de închiriere. La Raul Turism Cluj vei găsi tarife mici atât pentru plata pe zi, cât și pentru garanțiile aferente.

Închirieri autorulote

Dacă dorești o călătorie altfel, în care să te poți bucura de autonomie deplină, Raul Turism Cluj oferă posibilitatea de a închiria autorulote. Dotate cu toate necesitățile, baie, bucătărie, dulapuri, banchete, paturi, boiler cu apă caldă, aer condiționat, etc. autorulotele reprezintă opțiuni avantajoase de călătorie în grup. Tarifele sunt prietenoase, iar confortul este asigurat de condițiile oferite.

Date de contact

Adresa: Str. Nicolae Romanul nr. 2
Mail: [email protected] | Telefon: +40-740.945.094
Website | Facebook | Instagram

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Raul Turism Cluj – transferuri, închirieri mașini și autorulote
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Nicolae Romanul nr. 2, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania
Telefon: +40-740.945.094
Orar: Non-stop
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie