Proka Service Cluj

Confort și siguranță acasă, cu ajutorul Proka Service Cluj

Proka Service Cluj este o companie clujeană activă pe piața sistemelor de protecție solară și a produselor și serviciilor de tâmplărie PVC încă din anul 1994! Vechimea în domeniu înseamnă, în cazul Proka Service Cluj, o experiență de lucru desăvârșită și o echipă de specialiști care stăpânesc, cu adevărat, ceea ce fac. 

Pe lângă comercializarea produselor, Proka Service Cluj oferă servicii profesionale de proiectare, tâmplărie PVC la comandă (uși sau ferestre), montare sau reparații termopane. Firma dispune de echipa proprie de montaj, ceea ce implică un grad ridicat de profesionalism și eficiență. În plus, clienții pot beneficia de consultanță de specialitate pentru a-și achiziționa cu succes cele mai potrivite produse. 

Sisteme de protecție solară – pentru interior și exterior

Lumina soarelui poate fi ingredientul magic în amenajarea unui spațiu – atât timp cât știm însă să o direcționăm și să o controlăm în mod eficient. Acesta este rolul sistemelor de umbrire și de protecție solară. Compania Proka Service Cluj s-a făcut remarcată, de-a lungul anilor, datorită unui portofoliu generos de produse specifice atât pentru interior, cât și pentru exterior. Veți fi surprinși de diversitatea acestor sisteme: 

  • Jaluzele verticale și orizontale;
  • Draperii romane;
  • Rulouri textile;
  • Jaluzele plisse;
  • Rulouri exterioare;
  • Storuri, pergole, parasolare, copertine etc. 

Proka Service Cluj

Tâmplărie PVC cu geam termopan

Pentru asigurarea sau reabilitarea eficienței energetice, Proka Service Cluj oferă produse și servicii de tâmplărie PVC cu geam termopan de cea mai înaltă calitate! Ușile și ferestrele PVC sunt disponibile într-o gamă variată de culori, astfel că se vor integra armonios alături de celelalte elemente de design interior. Profilele aparțin unor mărci renumite în domeniu. 

Specialiștii Proka Service Cluj sunt pregătiți, totodată, să vă asigure servicii conexe de montaj, demontaj, reparații termopane etc. În plus, catalogul de produse include și plase de insecte, atât pentru uși, cât și pentru ferestre, care trec dincolo de funcționalitate, păstrând eleganța spațiului dvs. 

Uși de garaj, uși armonice pentru interior & automatizări

Alături de Proka Service Cluj, confortul este dus la un alt nivel. Astfel, spațiile mici se pot bucura de uși armonice pentru interior eficiente, ce potențează utilizarea și amenajarea acestora. Executate la comandă, ușile armonice (pliante) vin într-o gamă variată de culori și modele. 

Nici garajul nu este neglijat, fie el industrial sau rezidențial. Ușile de garaj sunt un simbol al siguranței și eficienței, iar alături de Proka Service Cluj devin și un element de design bine calibrat la arhitectura clădirii. 

Pentru toate aceste produse, fie că vorbim de ușa de garaj, ferestre, porți sau bariere, fie că vorbim de sisteme de protecție solară, Proka Service asigură automatizări moderne și performante! 

Activitățile companiei, fie ele de comercializare, fie de prestare servicii profesionale, sunt orientate înspre client. Alături de Proka Service puteți descoperi bucuria detaliilor – în jocurile de lumină, în confortul – termic și energetic – al locuinței dvs., în automatizări menite să vă ușureze activitățile cotidiene. 

Date de contact: 

Punct de lucru: Calea Mănăștur, nr. 42, Cluj-Napoca
Telefon: 0729038770
E-mail: [email protected]
Website | Facebook

Proka Service Cluj

Informatii de contact

Numele locatiei: Proka Service Cluj: Jaluzele – Sisteme de protecție solară – Tâmplărie PVC
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Proka Service Cluj
Telefon: 0729038770
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole