2.8/5 din 2 reviews
platinia shopping center cluj (1)

Platinia Shopping Center Cluj

Platinia Shopping Center Cluj, centrul comercial aflat pe Calea Mănăștur 2-6, pe locul fostei fabrici de bere Ursus, vine în întâmpinarea clujenilor cu numeroase servicii, magazine, restaurante și alternative de petrecere a timpului liber. Adaptat perfect tendințelor moderne și dinamicii urbane a Clujului, Platinia Shopping Center propune mai mult decât shopping, propune un stil de viață.

Platinia Food District 

Spre deosebire de alte centre comerciale / mall-uri, în locul clasicului food court, vizitatorii Platinia Shopping Center Cluj vor putea servi masa într-un food district, într-o atmosferă relaxată, la unul dintre cele patru restaurante à la carte: AMAGUSTO – Cucina Italiana, SAKURA – Asian Cuisine, Marty Restaurants & Chop. Fiecare restaurant are un specific diferit, dispunând de terase exterioare care își dau „întâlnire” într-o piațetă comună. Cafenelele și alte magazine cu diverse specialități gastronomice completează acest inedit food district.


Magazine și servicii

Galeria comercială se află la parterul și mezaninul proiectului Platinia și dispune de o suprafață închiriabilă de 11.000 mp, având capacitatea de-a găzdui, așadar, aproximativ 50 de retaileri. Platinia Shopping Center Cluj le oferă vizitatorilor o gamă variată de produse și servicii.

Branduri renumite și apreciate de încălțăminte și îmbrăcăminte, de electrocasnice, produse de librărie și papetărie, produse naturiste, bijuterii, jucării, saloane de cosmetică și coafor, săli de fitness, farmacii și numeroși alți retaileri sunt deja stabiliți aici.

Evenimente Platinia 

Platinia le propune clujenilor mai mult decât shopping, iar în acest sens vine în întâmpinarea celor dornici să participe la viața urbană a Clujului cu numeroase evenimente inedite, adresate atât celor mici, cât și adulților. Ateliere creative, workshop-uri, dezbateri, prezentări, teatru de păpuși, târguri tematice » sunt doar câteva exemple. Urmăriți pagina de Facebook Platinia Shopping Center pentru a fi la curent cu următoarele evenimente.

Supermarket MEGA IMAGE

Mega Image este unul dintre cei mai relevanți retaileri de pe piața din România, iar primul magazin din Cluj-Napoca a fost deschis la Platinia Shopping Center, fiind urmat de numeroase altele în întreg orașul.


Platinia Mall Parking

Vizitatorii galeriei comerciale nu trebuie să-și facă griji cu privire la posibilitățile de parcare. Un parking subteran supravegheat video asigură spațiul necesar.

Cazare la Hotel Platinia

Platinia este primul proiect local de tipul mix development, incluzând trei aspecte diferite într-un mod unitar: o galerie comercială (Platinia Shopping Center), o unitate de cazare – Hotel Platinia, precum și un proiect rezidențial de lux.

Ca atare, Platinia vine în întâmpinarea celor mai pretențioși clienți, oferind celor interesați un stil de viață exclusivist, dar rămânând deschis întregului public, prin prisma galeriei comerciale, a magazinelor, serviciilor și evenimentelor organizate în mod regulat și accesibile tuturor celor interesați.

Program Platinia Cluj: Luni-Duminică: 10:00 – 22:00
Program Mega Image Platinia Cluj: Luni-Duminică: 08:00 – 22:00
Program restaurante Platinia Mall Cluj: Luni – Duminica 10:00 – 24:00
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating2.8
5
Iulia Marc
0.5
Mihai Badea
Scrie o recenzie

Ultimele Articole