Pizza Pratta

Pizza Pratta

După ani de muncă, reușită și recunoaștere, Pizza Pratta a devenit ceea ce se traduce prin P- Pasiune, R- Răbdare, A-Atașament, T- Trudă, T și mai multă Trudă și A- Acasă.

După cum sugerează și traducerea, Pizza Pratta își propune să pună și mai multă pasiune în ceea ce face, are răbdare ca preparatele să iasă perfecte, dar și cu clienții când aceștia doresc să se exprime în legătură cu produsul comandat. Pizza Pratta înseamnă spirit de echipă, relații apropiate, de simpatie între colegi, dar și foarte multă trudă, strădanie ca totul să iasă bine. Atmosfera caldă, apropiată dintre colegii de echipă se transmite și clienților făcându-i pe aceștia să se simtă în largul lor, exact ca atunci când iau masa acasă.

În acest sens, a fost lansat odată cu noul brand și motto-ul„Acasă pentru noi, acasă pentru voi!” 

P e Pasiune R e Răbdare A e Atașament T e Trudă T e si mai multa Truda și A e Acasă. Acasa pentru noi, acasa pentru voi!

Pe lângă pizza, la Pratta se mai prepară paste, salate, bruschete calde și pizza roll-up. Pizza Pratta este pentru clienții care țin la calitate, la gust, pentru gurmanzi, în general, și nu pentru cei care preferă mâncarea fast-food. Pizza Pratta se aprovizionează zilnic cu produse proaspete, investește mult în produse de calitate superioară. Ingredientele, de la făină, prosciutto, până la brânzeturi, sunt furnizate de firme italienești de prestigiu.

Convinge-te cu o pizza, Pizza Pratta este una dintre cele mai bune pizza din Cluj !

Orar:
Luni – Vineri: 11:00 – 22:30
Sambata – Duminica: 12:00 – 22:30

Contact:

Strada Ion Ghica, Nr. 9
Tel. 0743 389 036

Informatii de contact

Numele locatiei: Pizza Pratta
Contact:
Adresa: Strada Ion Ghica, Nr. 9, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole