5/5 din 3 reviews
s-a deschis Pastel Ceramica la Cluj (8)

Pastel Ceramica Cluj – Showroom Finisaje Interioare

Pastel Ceramica Cluj înseamnă finisaje interioare de calitate, cele mai noi colecții de plăci ceramice, parchet, mobilier pentru baie, uși de interior și obiecte sanitare. Înseamnă rafinament și eleganță în amenajările interioare. Unul dintre cele mai exclusiviste showroom-uri de finisaje interioare și ceramică, Pastel Ceramica Cluj a ridicat standardele de calitate în domeniu.

„Îndrăznește să fii diferit!” – sloganul Pastel Ceramica Cluj

Aflat pe Calea Turzii, nr. 178K, în clădirea Hexagon Offices, Pastel Ceramica Cluj vine în întâmpinarea celor care îndrăznesc să fie diferiți. Dincolo de stil și design, în viziunea Pastel Ceramica, amenajările interioare trebuie nu doar să fie în conformitate cu ultimele tendințe, ci și să reziste probei timpului. Cum? Prin calitate, bun gust și eleganță – aspecte care nu se demodează nicicând.

Pastel Ceramica Cluj

Obiectele și produsele pentru care optăm sunt, în societatea actuală, o oglindă a personalității noastre. „Îndrăznește să fii diferit” nu este doar un îndemn la schimbare și inovație, cât și o încurajare în exprimarea individualității. Curajul de a-ți lăsa creativitatea să se manifeste când gândești următorul proiect de design interior, îndrăzneala de-a opta pentru produse care te reprezintă.

Pastel Ceramica Cluj

Servicii și produse Pastel Ceramica

Produsele puse la dispoziție de Pastel Ceramica aparțin unor branduri internaționale de renume, calitatea acestora apreciată în rândul clienților. Moderne, elegante și practice, în același timp, acestea se încadrează în următoarele categorii:

  • Plăci ceramice – gresie și faianță – pentru baie, bucătărie, living sau terasă;
  • Parchet laminat, parchet stratificat;
  • Uși de interior;
  • Mobilier de baie;
  • Obiecte sanitare – baterii, lavoare, vase WC și bideuri, sisteme panouri duș.

În plus, clienții Pastel Ceramica pot beneficia și de îndrumarea și expertiza lui Andrea Di Rosa – designer de interior, absolvent al „Școlii Italiene”, cea mai prestigioasă școală de design la nivel internațional.

„Sunt încântat să fiu parte a acestui proiect. Am venit cu entuziasm, aducând cu mine experiența și tradiția italiană în amenajarea casei sau a băii în principal.” – Andrea Di Rosa

Pastel Ceramica

De la produse Outlet, la produse Premium & Luxury

Cu o gamă foarte variată de produse în catalog, Pastel Ceramica include în ofertă atât produse de tip Outlet, care sunt deja pe stoc și pot fi livrate clienților în maxim 3 zile lucrătoare, cât și colecții Premium sau chiar Luxury.

„Prin gama diversificată pe care o comercializăm, avem produse de tip Outlet, aflate în stoc, cu o livrare în maxim trei zile, dar și colecții de continuitate cu design actual, produse pe care le aducem la  comandă și pe care le livrăm în maxim patru săptămâni. Ne adresăm unui segment larg de public, produsele noastre fiind accesibile pentru proiecte medium, premium dar și luxury.” – Marius Iluțiu, manager showroom Pastel Ceramica din Cluj-Napoca.

Pastel Ceramica Cluj

Cătălin Botezatu – Brand Ambassador Pastel Ceramica

Ambasador de brand pentru Pastel Ceramica este nimeni altul decât renumitul designer vestimentar Cătălin Botezatu. În conformitate cu viziunea Pastel Ceramica, finisajele interioare vorbesc despre tine, așa cum și hainele o fac.

„Pasiunea pentru fashion merge mână în mână cu cea pentru design pentru că ambele sunt forme de exprimare a frumosului, ambele dau expresie sentimentelor și personalității”. – Cătălin Botezatu

Pastel Ceramica Timișoara & Pastel Ceramica Arad

Povestea Pastel Ceramica a început în anul 2017, odată cu deschiderea primului showroom în Timișoara. După doar un an, conceptul a fost extins și în Arad, iar în 2019, Pastel Ceramica a ajuns și în Cluj-Napoca. În showroom-ul aflat pe Calea Turzii, nr. 178K (în clădirea Hexagon Offices), publicul clujean poate găsi colecții impresionante ale unor branduri mari în domeniu precum Versace, Azulev, Lamborghini etc.

Date de contact:

Website
Facebook
Instagram
Telefon: 0735 838 015
E-mail: [email protected]
Adresă Pastel Ceramica Cluj » Calea Turzii, nr. 178K (clădirea Hexagon Offices).
Adresă Pastel Ceramica Timișoara » Str. Petofi Șandor, nr. 1K, Dumbrăvița, județul Timiș.
Adresă Pastel Ceramica Arad » Str. Mărășești, nr. 52A.

Informatii de contact

Numele locatiei: Pastel Ceramica Cluj – „Îndrăznește să fii diferit!” » Finisaje interioare Cluj
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Pastel Ceramica Cluj
Telefon: 0735 838 015
Orar: Luni-Vineri: 09:00-19:00;
Sâmbătă: 09:00-14:00.
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Madalina
5
DANIEL
Super calitate
Caltatea gresiei si faiantei foarte buna. Recomand.
Scrie o recenzie