Parcul Rozelor Cluj Napoca

Parcul Rozelor Cluj-Napoca

Parcul Rozelor este unul dintre cele mai „tinere” spații verzi din Cluj. Se află în continuarea Parcului Sportiv Universitar Iuliu Hațieganu, fiind modernizat și inaugurat în anul 2010. Parcul e străbătut de o pistă pentru biciclete și o pistă pentru role. Unul dintre motivele pentru care parcul e îndrăgit de clujeni e diversitatea pe care o oferă, fiind potrivit tuturor categoriilor de vârstă. Astfel, parcul dispune de un loc de joacă pentru copii, iar amatorii de sport se pot bucura și de cinci aparate de fitness. 

În toamna anului 2012, în Parcul Rozelor s-a inaugurat un spațiu de aproximativ o mie de metri pătrați transformat într-un skatepark. Spațiul e destinat patinatorilor pe role și bicicletelor motocross, BMX, permițând organizarea unor competiții de mare anvergură. 

În ultima perioadă, zona a devenit și mai atractivă în urma terasării anumitor porțiuni ale malurilor Someșului Mic. Astfel, între Podul Garibaldi și Parcul Rozelor s-a creat o faleză de promenadă, precum și o pistă pentru bicicliști. 

Din negura trecutului…

Pe vremea socialismului, dar și mai târziu, pe spațiul actualului parc, se afla Baza Sportivă Tehnofrig.

photo: Andrei Păcurar

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole