moara de apa bologa, comuna poieni, judetul cluj

Moara de apă Bologa, comuna Poieni

 

În drumul de la Cluj spre Oradea, la numai câțiva kilometri de Huedin, se află Moara de Apă din Bologa, singura rămasă funcțională dintre multele care au existat în zonă în trecut. Moara se află în curtea unei familii, iar scurtul drum până la ea își are și el farmecul său, te atrage parcă înspre necunoscut. La Moara de Apă din Bologa simți că ești pe o punte fragilă între prezent și trecut. La prima vedere, niște pietre, o bucată de lemn și o apă curgătoare pot să nu vi se pară ceva extraordinar, însă, din momentul în care ajungi aici, ochii ți se inundă de un peisaj în care calmul domol al culmilor este deranjat în treacăt de apa care cade cu zgomot în vâltoarea de lemn, imagini ce îți rămân pentru totdeauna în memorie și în suflet.

Moara de apă din Bologa este un obiectiv turistic inclus în proiectul Clujul Văzut Altfel. Pentru detalii despre comuna Poieni, click aici.
Mulțumim voluntarilor Puiu Corina, Gavrilă Monica, Iulia Marc și Andreea Moldovan pentru culegerea materialelor și fotografilor Iosif Miclăuș, Mihai Bârsan, Precup Călin și Robert Igna pentru realizarea fotografiilor.  

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole